A Centrum multivitamin lehet a legjobb. Igaza van a patikusnak?
Most télre nagyon kifogytam a vitaminokból. Érzem a testemen, hogy a korábbi gyümölcskúra már nem segít. Kértem a patikustól tanácsot. Már ezerféle vitamintabletta van mégis mit szedjek.
Ő igen komoly érveket hozott fel a Centrum mellett. Remélem ismeritek a reklámból melyikről beszélek? A "Szerves élet teljes része" ha jól emlékszem a reklámszövegre.
Azt tanácsolta a patikus, hogy azért szedjem a Centrumot, mert az bevizsgált. Biztos benne vannak a vitaminok, nyomelemek. Még Béres József különféle rákokat, daganatokat, leukámiát, bőrbetegséget is gyógyítottot pusztán nyomelemekkel a '70-'80-as években aztán kiherélték azt a cseppet is. A multivitaminoknak és ásványi anyagoknak hatalmas jelentőségük van. Kimutatták, hogy minden betegség hátterében valamilyen hiány áll. Namost a normál vitamintablettákban ezeket a nyomelemeket nem teszik bele vagy csak a felét. A másik fele kevesebb vagy nem olyan kötésben van, ami felszívódna illetve egymás hatását gyengítik. Viszont a Centrumot bevizsgálják. Az volt az első multivitamin ami patikában lett kapható. Abban biztos benne vannak az anyagok. Én Energit vettem
Félreértés ne essék; Én azt megértem, ha összehasonlítod egy drága vagy testépítős vitaminnal, akkor arra nagyobb számokat írnak, mert az emberek szemében a több az jobb. De az egyáltalán nem bizonyos, hogy benne is van azokban. A Centrumot bevizsgálták így bizton tudhatjuk bizonyosan benne vannak amik rá vannak írva
Hiánybetegségek megelőzésére bármelyik márkás jó. (Centrum, Jutavit, Vitaking)
A sportolósok (Biotech, Scitec) általában tele vannak tolva B vitaminnal, ami egy átlag embernek nem kell, de nem is árt.
Neves gyártók nem engedhetik meg, hogy csaljanak, valamint az sem érdekel senkit, hogy a Centrum egyszer, 20 éve bevizsgáltatta önszorgalomból. Akár másnaptól gyárthatott helyette placebót.
De az nem érdekel, hogy hiába van benne az, ami rá van írva, ha egyszer az egy bizonyítottan rosszul vagy egyáltalán nem hasznosuló vegyület?
Vagy hogy olyan más anyagokkal van együtt, amik bizonyítottan akadályozzák a felszívódását?
Akkor lelövöm a poént, Magyarországon minden egyes forgalomba hozott étrendkiegészítő be van vizsgálva. Ez alap,nem bónusz.
A Centrum jó, de a Béres is, a Supradyn is, a Bioteches is…
18& "Vitaminra akkor van szükséged ha vitaminányod van. Egyebként teljesen felesleges sőt még árthat is."
A pizza, hambi, hot-dog, meki, kóla kombóban - amit az emberek zöme fogyaszt - minden megtalálható amire az embernek szüksége van 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!