Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » A Centrum multivitamin lehet...

A Centrum multivitamin lehet a legjobb. Igaza van a patikusnak?

Figyelt kérdés

Most télre nagyon kifogytam a vitaminokból. Érzem a testemen, hogy a korábbi gyümölcskúra már nem segít. Kértem a patikustól tanácsot. Már ezerféle vitamintabletta van mégis mit szedjek.

Ő igen komoly érveket hozott fel a Centrum mellett. Remélem ismeritek a reklámból melyikről beszélek? A "Szerves élet teljes része" ha jól emlékszem a reklámszövegre.

Azt tanácsolta a patikus, hogy azért szedjem a Centrumot, mert az bevizsgált. Biztos benne vannak a vitaminok, nyomelemek. Még Béres József különféle rákokat, daganatokat, leukámiát, bőrbetegséget is gyógyítottot pusztán nyomelemekkel a '70-'80-as években aztán kiherélték azt a cseppet is. A multivitaminoknak és ásványi anyagoknak hatalmas jelentőségük van. Kimutatták, hogy minden betegség hátterében valamilyen hiány áll. Namost a normál vitamintablettákban ezeket a nyomelemeket nem teszik bele vagy csak a felét. A másik fele kevesebb vagy nem olyan kötésben van, ami felszívódna illetve egymás hatását gyengítik. Viszont a Centrumot bevizsgálják. Az volt az első multivitamin ami patikában lett kapható. Abban biztos benne vannak az anyagok. Én Energit vettem

2024. jan. 8. 16:59
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Ha jó drága vizeletet és székletet akarsz gyártani akko arra kíváló. Egyebkent a multivitamonoknak semmi értelmük nincs kivéve hogy meggazdagodik belőle a gyártó
dec. 24. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!