A Volkswagennek, hogy sikerült ennyire mélyre süllyednie?
Az értem, hogy szar minőség, meg tele van szoftverhibákkal az autó, de azért ez elég erős. Szerintetek mi a fő gond?
Szerintem rossz lóra tettek az e autó fejlesztéssel.
Villanyautót még, dízelt már nem akarnak az emberek nagy tömegben.
A benzinest, hybridet keresik, abban meg más gyártók sokkal jobbak.
Szóval a cég leváltja a kétkezi munkásokat AI-ra meg robotmunkára? Hogy maximalizálják a profitot? Ez miért meglepő?
Én várnék még az ilyen következtetésekkel, főleg hogy angolul nem is találok erről cikket, a szlovák cikk paywallos, a speedzone cikkje meg elég semmitmondó...
Az nem gyanús, hogy a diesellel meg a villanyautóval is rossz lóra tettek, miközben a BMW-nek vagy a Teslának pl. bejöttek ezek a technikák? Ha minden pénzüket hibrid fejlesztésbe teszik akkor is az jött volna ki, hogy nem volt szerencséjük, mert a másik gyártó modelljeit keresik.
Úgyhogy nem: nem tettek rossz lóra, abban a vállalati kultúrában amiben a VW működik nem találtak volna olyan technikát, amivel megmaradnak az autóipar etalonjának. Sajnos ez egy retrográd cég ami már semmilyen technikával nem fog tudni megújulni. Nem valószínű, hogy egy hamar csődbe mennek, inkább kicsit olyanok lesznek, mint a Siemens: régen menő csúcstechnológiai márka volt, ma már csak akkor találkozol vele, ha valami speciális területen dolgozol.
Igen, így mondom, hogy idáig VW = dízel volt. De dízel már nem kell senkinek. Most kitalálták, hogy villanyautósok lesznek. De lefagy a szoftverük és ha villanyautó, akkor a Tesla, BYD jobb.
Hybrid = Toyota
Ha meg benzin, akkor a japán gyártók jobbak.
Tehát a senki földjén találták magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!