B6 Passatok miért ilyen gyanúsan olcsók? Sz*póroller lenne ilyet vásárolni használtan?
Az 1gen Mazda3 medián ára hahun ~900, a B6 Passat medián ára 1,7-1,8 misi...? A 8gen civic mediánja is alig van a Passat felett 1,9m körül.
Szerintem nincs olyan irreálisan alacsony áron. Megbízhatóságban átlagos VAG.
Pár éve volt hogy ilyen áron néztem ilyen kategóriájú autót, engem akkor lebeszéltek a B6-ról.
A TDI motoroknál voltak akkor elhíresült rossz konstrukciók, erről mondjuk pont azt hallottam, hogy mára olcsóbban megoldható a javításuk, vagy nem kiemelkedően rosszak ennyi idősen a többiekhez mérten.
A korai TSI motorokról annyit kaptam, hogy kerüljem el minél messzebbről.
Egyébként meg nagyon-nagyon sok volt a taxi belőle, így a félmillió km egy dízelnél mondhatni átlagos, amiben tényleg kevesebb van és nem csak az órájában, az az ársáv teteje környékén keresendő. Esztétikailag és a belső tér is gyakran le van élve, ritka ami tényleg szép még, pedig alapvetően minőségi autó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!