A mai tapasztalatoddal is ugyanazt a használtautó típust vásárolnád?
Figyelt kérdés
A kérdés azokhoz szól, akik pl. 2-3 éve vagy régebben vettek használtautót. Ha visszamennénk az időben, de meglennének a mostanáig szerzett tapasztalataid, ugyanazt az autót választanád?
Mi a kocsi típusa?
2022. jan. 9. 19:11
2/9 anonim válasza:
Civic mk8 1.8-as ettől jobb autó már csak a Mazda, szóval ugyanezt venném.
3/9 anonim válasza:
Nem, mert egy idióta vagyok és napi használatra ritka, öreg autókat vettem😅
Azért a többesszám , mert annyira problémás az alkatrészek beszerzése, hogy hol ez, hol az megy.... ritka hogy egyszerre mindkettő működik🤷♂️
5/9 anonim válasza:
Persze nagyon jó választás volt
Fiat Bravo
6/9 anonim válasza:
Igen, egyértelműen, sőt konkrétan ezt az autót. 4,5 éve van meg
7/9 anonim válasza:
Annyira nem szeretem, de mivel majdnem hogy létfontosságú most nekem az autó és megbízhatóságban nagyon jó, ezért jól választottam. Majd ha lesz több pénzem lehet hogy leváltom egy újabb, erősebb japánra. 2005-ös Japán benzines.
9/9 anonim válasza:
Nem hinném. Renault Scenic II. Kényelmes és praktikus, de olyan szervizköltségei vannak, hogy ennyi erővel BMW-ben is ülhetnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!