Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi baj lehet az autó klímájával?

Mi baj lehet az autó klímájával?

Figyelt kérdés

Auto típusa: Volkswagen Golf mk5 2007 1.4 16v

Nem működik a klíma az autóban meg nyomom a be kapcsoló gombot fel villan és ki kapcsol. Utána egy darabig semmi sem történik hiába nyomogatom a gombot után megint fel villan s így tovább a végtelenségig. A biztositékokat meg néztük egyiknek sincs semmi baja. Egy ismerős megprobálta a hiba kódot ki olvasni de azt írta neki a program hogy nem kommunikál az ac. Korábban csinált olyant hogy magától be kapcsolt én ki kapcsoltam s megint be kapcsolt. Az utóbbi időben pedig pont fordítva csinált be kapcsoltam s egy idő után magától kikapcsolt. Mi lehet a probléma ?

júl. 9. 18:16
 1/5 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
Gondolom nincs gáz a rendszerben. Fel kell tölteni és meg kell nézni, hogy hol szivárog el a gáz.
júl. 9. 18:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha kevés benne a gáz akkor nem kapcsol be.
júl. 9. 19:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Elromlott.
júl. 9. 21:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Kezdésnek elvinni klímáshoz, nyomáspróbára ha nem hiányzik túl sok, tehát van benne annyi amitől el kell induljon, akkor lehet szépen keresgélni. Sok hiba lehet ha van gáz, de mégsem kapcsol fel, lehet relé, lehet kompresszor hiba, lehet a behúzó mágnestekercs hibája, lehet egy apróbb kontakthiba ami végett a vezérlő letilt és nem indítja el. De akár lehet a vezérlő hibája is, igaz akkor kéne hogy legyen hiba kód.
júl. 10. 00:20
 5/5 A kérdező kommentje:
A klímával biztositékával azonos biztositékokat össze cserélgettem. Tehát csak a 10amperest a 10 amperesel s akkor el indult s körülbelül vagy két napig működött és hideget fújt csak egy idő után ki kapcsolt magától. Viszont most megint nem indul és ugyan azt csinálja
júl. 10. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!