GOLF 3 Benzin.Vásárlás óta töltöm az olajat,nem mozdul a MIN jelzés felöl.1L ment bele.hónapot állt,inditas elott max alatt picivel,pont tokeletes.jartam vele és megintmint vasarlaskor.miért lehet ez? földön semmi,füst nincs. töltsem bátrabban?
Volt ideje megnyekkenni a motornak, vagy 30 éve rá.
Gondolom az eladó ezt elfelejtette közölni.
Leragadt/kopott gyűrűk, berágódott dugattyú, törött szelepvezetők, stb...ha szerencséd van, csak egy karterszellőztetés hiba.
Hogy hogy hova kerül? Hát az égéstérbe.
Megbontás nélkül a jó isten sem fogja megmondani mi a baja.
Viszont azt tényleg jó lenne tudni mennyi is fogy mondjuk 1000km-en.
Az alsó és felső nívós között kb egy liter a különbség. Ha alsó nívós van, tölts bele 3/4 l olakat. Egy-két perc után ellenőrizd a nívópálcát és tölts bele amennyit 'kér'
Ha 1-2 mm-el véletlenül túltöltöd az még belefér.
félreérthető voltam, a MIN jelzés felett van egy picivel az olajszint a nívó pálcán. de onnan NEM mozdul se lejjebb se feljebb ha töltök rá olajat s várok pár percet hogy lecsurogjon a teknőbe akkorsem. tegnap volt az hogy pár perces út után melegen csekkoltam akkor a MIN jelzés alatt volt. gondolom mert mwg nem ért le a teknőbe az összes olaj. 1 hónapos állás után meg a MAX jelzés alatt volt picivel, jártam vele és megint katona mód beállt a MIN jelzés felé egy picivel.
6. válaszolo: alsó vagy felső nívós? ezt hogy érted ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!