Mit jelent az alábbi jelzőlámpa és tábla jelzés együttesen?
Ilyenre gondolsz? Mehetsz egyenesen (de nem kanyarodhatsz jobbra, balra pedig eleve nem, a tábla miatt).
#6: X. kerületben a Kőbányai úton is van a Gép u. meg a Horog u. kereszteződéseknél.
Mondjuk egy ideig én sem láttam ilyet, amíg nem jártam annyifelé Bp-n. De azért én sem mondanám extrém ritkának.
#6: Tehát láttál már rengeteget, hármat. Mondjuk kerületenként ezek szerint van 1-2 vidéki városokban meg 1-1, mert Győrben is van. Ehhez képest hány lámpás kereszteződés van? Hány olyan, amiben jobbra van kiegészítő zöld?
Na ugye...
Tudnám minek kell leállni vitatkozni a nyilvánvalón.
9-es, Győrben kettő van (legalább)!
Egyik a 83-as főút kivezető szakaszán a Szenlélek templomnál kifelé menő irányban (ahol balra a temetőhöz és a templomhoz lehetne lekanyarodni).
A másik a Szent István út - Munkácsy Mihály u. kereszteződésnél van, a Szent István úton a városközpont felé haladók számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!