BMW E46 320i,318i,320D Melyiket ajánlanátok mindennapi használatra?
A keretem a vételre 1,2 millió ennyiből szép nem leharcolt kókányolt példányokat ki tudnék fogni?
Esetleg a fent említett típusoknál mire kell oda figyelni?
Mit veszel végül kérdező?
(#11, 15, 17 stb. voltam)
Szia, nem tudom még időben vagyunk e?
A 320i-ből a frissítés előttiek kerülendőek,(M52TUB20, 150LE 2000-ig), mert a vastagabb hengerfal miatt könnyen nehezen melegszik be, és könnyű széthajtani (hengerfejtömítés, vagy blokkrepedés), plussz az fogyasztja a legtöbbet, kb annyit mint egy 28i, de cserébe legalább nem is megy! Nekem 20i volt az E39-esemben, bedőltem a jó hangjának, aztán jó dohányzóasztal lett a blokkból, most egy M52B25 van benne.
A frissítés utáni 20i az nagyon jó, (2000 utáni, M54B22 170LE) azzal már meg is rendesen és 11 lier körül megáll a fogyasztása.
A 320d se rossz, de napi 60 km alatt nem ajánlott, főleg ha sokat mész városban vele.
A 318i se rossz, csak nem túl fickós, de a frissítés előtti 20i-nél az is jobb! Nyomatékosabb és kevesebbet eszik!
A hátsó bölcső az E46 gyengepontja, azt mindenképp nézd meg, bármelyiket is választod végül!
Sok balesetmenteset vele! 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!