Milyen autót vegyek napi használatra,munkába járósnak?
Olyan autót keresek napi használatra ami akár ha szükséges hosszabb távokon is jó lehet. Napi 70 kilómétert kell megtennem munkába járásra oda-vissza. Jelenleg egy 2002-es v40 1.9dci van,de tekintve a piaci értkékét (ami kb 300-400 ezer forint), nem igazán éri meg rendbe raknom. Lakatolás fényezés stb. Max 500 at akarok szánni erre a célra. Kis benzines vagy dízel autóra gondoltam. Nyilván ebből nem új autót akarok,de legyen hozzá alkatrész,és ha egy sárvédőt vagy motorháztetőt akarok javítani ne kerüljön annyiba mint az autó. Swiften gondolkodtam de sok lakatos munka van rajta,ami meg jó állapotban van az már 6-700 ezer.
Esetleg fiat stilo vagy valami hasonló. Nagyobb autóknak nem látom értelemét venni(bmw,audi,merci,volkwagen). Szeretem ezeket is de naponta ütni-vágni nem éri. Minden tanácsot szívesen fogadok.
2-es
Azért mert lakatolás után gondolom te se hagyod csapon. Valószinüleg lefested.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!