Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ez miért van? mit gondoltok?

Ez miért van? mit gondoltok?

Figyelt kérdés
1 millió alatt nem lehetséges motort venni. De viszont 1 millió körül van minden is. van ezres van 600as van 400as minden is. mit lehetne érdemes venni ennyi pénz környékén? Ti hogy vagytok ezzel? Igazából naked és sport ami szóba jöhetne.

ma 19:50
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lehetne 1 millió alatt venni?
ma 20:09
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Honda xr-400.
ma 20:17
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Van motor 1 milla alatt. Csak nem les abs stb...
ma 20:19
 4/8 A kérdező kommentje:
én bárhol nézem 1 millió alatt nem sikerül találnom 1es.
ma 20:25
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
ma 20:38
 6/8 anonim ***** válasza:
Ne mondd már, hogy egy régebbi Honda Hornetért, Suzuki Banditért elkérnek 1 milliót. Nem hiszem el, hogy úgy szervizelték, olyan állapotban van, hogy az infláció ellenére is megérjen 1 milliót. :D
ma 21:04
 7/8 A kérdező kommentje:
ja csak sajna A2 jogsim lehet még csak. 18 vagyok
ma 21:06
 8/8 anonim ***** válasza:
68%
Hát, akkor ha fogott rajtad picit is a közoktatás 18 éves létedre, akkor talán érted, hogy a szűkebb A2-es keresletnek miért tudják az eladók kicsit jobban felverni az árát. :) Én ugye kiröhögöm, aki a nem is A2-es de sorkettes CB500-at 6-700 fölött adja mert kicsivel többért már sornégyes normálisabb motort kapok. :)
ma 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!