Mit gondóltok szkeptikusok az A. László teóriáiról és munkásságáról?
Figyelt kérdés
Pl hogy a marson van élet és azért lett sivatagos mert az USA lebombázta, növényzet, víz, állatok és civilizáció is van meg a tudósok azért tűnnek el a földről mivel deportálta őket a NASA a marsra. Miféleképp vélekedtek?máj. 7. 23:31
1/19 anonim válasza:
És ezt mivel tudja alátámasztani? Tudtommal a holdraszállás is kamu ha már bullshiteknél tartunk.
2/19 anonim válasza:
Leülök egy fél liter házipálinka meg egy láda sör mellé és jobbakat kitalálok. 🤪
4/19 UlfOrmson válasza:
#2: szerintem a nevezett úriember is valami hasonló módszert alkalmazott a tézisei kidolgozása közben
5/19 anonim válasza:
Az a furcsa, hogy szerinted szkeptikusnak kell lenni ahhoz, hogy az ilyen marhaságokban ne higgyek. Régen az ilyet józanságnak hívták.
6/19 anonim válasza:
Egy elmebetegnek teóriája lehet, munkásságról nem igazán lehet beszélni, de amiket állít, az egyértelmüen ostobaság.
7/19 Szervizmérnök úr válasza:
Belenéztem Arany Majom egyik webcikkébe, tipikus paranoid konteós ember.
Tehát például alapállás, hogy a NASA direkt titkolózik a földi lakosság előtt (háttérhatalmi érdekből).
Ha van is élet a Marson (mert miért ne lenne?), azt úgyse mondják meg nekünk.
Tehát a szokásos, mindenben hátsó szándékot felfedezni vélő, a marsi fotókon sötét titkokat és rejtélyes összefüggéseket feltáró beteges észjárású figura.
8/19 anonim válasza:
#7: Szerencséd van! Nekem megvan ez a NASA által eltitkolt marsi fotó! A hitelessége MEGKÉRDŐJELEZHETETLEN!
9/19 hollófernyiges válasza:
Hisz a Marsban? Micsoda konformista lúzer..
10/19 A kérdező kommentje:
De ő angol tanár is tehát hiteles a szava! Nem csak egy akárki.
máj. 8. 15:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!