Mit gondóltok szkeptikusok az A. László teóriáiról és munkásságáról?
"Pl hogy a marson van élet"
A-Laci másik cikke a Holdraszállást cáfolja. Kubrik rendezte szerinte
" és azért lett sivatagos mert az USA lebombázta,"
Több évezreddel ezelőtt?
" növényzet, víz, állatok és civilizáció is van"
Akkor mégsem bombázta sivataggá?
" meg a tudósok azért tűnnek el a földről mivel deportálta őket a NASA a marsra."
Miért pont oda? Ott nem tudnak elegen szülni?
" Miféleképp vélekedtek?"
Én ebben nem hiszek
Igen, jó néhány éve szerintem ő volt az, aki hosszú ó-val írt ki sok kérdést. A helyesírásra figyelni kéne valóban.
A kérdés az nagyon jó, gondolom Arany László elméleteiről van szó. Szerintem az ilyen témájú kérdéseket nem a szkeptikusnak hívott tagadóknak kéne címezni, mert nekik ez nagyon magas labda ahhoz hogy ellenkezzenek és kötekedjenek. A hozzászólások kb. felét már töröltem is volna ez alatt a kérdés alatt, ha én lennék a moderátor. Elutasító választ adni lehet normálisan is, szomorú hogy ezt magyarázni kell.
Ebben a témában nagyon nehéz okosnak lenni, igazából csak találgatni lehet. Talán a NASA-nál csak a felső szinteken vannak beavatva az igazságba. Valamilyen élet jelenleg is lehet a Mars felszínén, de a felszín alatt valószínűleg bázisok találhatók, ahol földiek és földönkívüliek egyaránt tartózkodnak. Valószínűleg az ősi időkben fejlett civilizációk voltak itt, tehát nem az USA bombázta le véleményem szerint. Szerintem is tűnnek el tudósok, őket valószínűleg tényleg ide szállítják a marsi bázisokra.
Azzal viszont nem értek egyet, hogy nem járt földi ember a Holdon. Szerintem volt Holdra szállás, csak nem ők voltak az elsők, mert a titkos bázisokat addigra már talán kiépítették a földiek a Holdon.
De mindent egybevetve sok dologban jó irányban gondolkozik Arany László, és még ha mondjuk téved is pár dologban, a fő irány az jó véleményem szerint. A tagadóknál meg ezerszer jobb.
Hagyjuk már a hülyeséget, Kubrick soha nem cáfolta a Holdraszállást.
Aki kétségbe vonja a Holdraszállást, sérült ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!