Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kerékcsapágyból melyik márkát...

Kerékcsapágyból melyik márkát ajánljátok?

Figyelt kérdés
Úgy érzem a ma gyártott alkatrészek úgy vannak tervezve, hogy letelik az 1 év garancia, egyből menjen tönkre és vegyél másikat. Akár a drágát veszed, akár középkategóriát. Az olcsó az meg max. pár hónapot bír. Hátha van olyan márka ami tényleg jó 15-20 évig mint a régebben gyártottak. Koyo nincs ehhez az autóhoz, Meyle, Fag pár év után megint búg. Úgyhogy valami tényleg jót ajánljatok.
tegnap 23:17
 1/2 anonim ***** válasza:
Az olcsó (noname) tényleg sz@rabb. A csapágyak elhullásáról szerelői hibák és főképp a sz@r utak tehetnek. Legutóljára SKF-et vettem, 1.5-éve bírja a gyári 10 év 200000km után pusztult el az FAG volt.
tegnap 23:21
 2/2 A kérdező kommentje:
Szerelői hiba nem lehet, mert ebben csak kerékaggyal együtt lehet cserélni, így pedig szinte csak pár csavar csavargatása a csere. SKF-ről is olvastam már rosszakat, az sem a régi elvileg. Meyle elvileg gyári beszállító, mégis kb. 1,5 évet bírt. Így kerékaggyal együtt azért 50-100 ezres tétel a csapágycsere, ennyiért igazán adhatnának normális minőséget. Fag van a másik oldalt, pár hónappal csere után vittem szerelőhöz és mondta, hogy már van hangja annak a csapágynak, hamarosan cserélni kell, mondom az most volt cserélve.
ma 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!