Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fag, vagy SNR kerékcsapágy?

Fag, vagy SNR kerékcsapágy?

Figyelt kérdés
okt. 27. 08:54
 1/6 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
Fag
okt. 27. 09:49
 2/6 anonim ***** válasza:
Amelyik olcsóbb, mind a kettő jó választás. A FAG és az SNR is csapágy gyártó nem csak dobozoló cég mint AZs májsztertájle/Württemberg meg hasonlók.
okt. 27. 10:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, legutóbb FAGot vettem, ott volt rajta hogy made in china. Bár azóta is jól működik(2 éve). Amit tuti kerülni kell az a japanparts, az megszivatott, kemény 1 hónapot bírt 3-szor is(igen, hülye voltam azt hittem csak szart küldtek) :DDDD
okt. 27. 11:14
 4/6 anonim ***** válasza:
40%

FAG Német gyártó, így gyakran választják európai autókhoz.

Híres a hosszú élettartamáról és megbízhatóságáról.

Általában precízen illeszkedik, ami stabilabb teljesítményt biztosít.

SNR Japán-francia gyártó (NTN-SNR cégcsoport), így kedvelt ázsiai autók tulajdonosai körében. Általában jó minőségű anyagokból készül, és tartós megoldást kínál. Kicsit olcsóbb lehet, de ez nem megy a minőség rovására.

okt. 27. 11:22
 5/6 Vass Sándor válasza:

Metzger vagy Ridex csapágy jobb Lacettihez?

[link]

[link]

nov. 3. 11:30
 6/6 anonim ***** válasza:

#5 Ha kilistázod a szinonimákat látható, hogy ezek a legolcsóbb alternatívák. A kérdésben szereplő SNR, FAG, vagy akár SKF körülbelül a duplájába kerül.

Építek be "költség érzékeny" esetben ilyen csapágyat Metzger,Ridex, AZ Meisterteile... stb ezekben sokszor olcsó kínai csapágy van és az élettartamuk jó esetben fele, harmada egy márkás csapágynak.

nov. 3. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!