Második forgalmi vizsga, hogyan küzdjem le a stresszt?
Először is elnézést szeretnék kérni, nem lakok magyarországon és nem magyar az anyanyelvem, úgy, hogy lesznek itt hibák, főleg a szituáció magyarázásában.
Június 14én volt a forgalmi vizsgám. Féltem kicsit, de nem pánikoltam, magamhoz képest elégg nyugodt voltam. Minden szuperul ment, jobban mint addig az órákon, nagyon örültem, az oktató is megdícsért, hogy csak így tovább. Már mentünk volna vissza a pályára, és az egyik balra kanyorásnál piros volt, megálltam, bekapcsolt a zölt, behajtottam a kereszteződésbe és vártam, hogy azok akik szembe jöttek elmenjenek. Annyian voltak, hogy időközbe nekem piros lett, de mivel már benn voltam a kereszteződésbe nem láttam a lámpát, és amikor kiürült az a sáv ahol szembe velem jöttek, elindultam. Itt a vb közölte, hogy vége a vizsgának, veszélyeztettem a saját és mások biztonságát. A nap végéis sírtam, hogy ilyen “hülye” szituáció miatt megbuktam.
A következő időpont majd csak július 12én lesz, nem tudom kivárni. Viszont a múlt bukásom miatt és a bukásom oka miatt nagyon stresszelek, félek mi ha megint hasonló szitu miatt megbukok, mi a a stressztől nem tudok majd rendesen odafigyelni, nem leszek olyan jó munit múltkor. Nem szeretnék újból megbukni.
Hogyan tudnám ezt leküzdeni és nem remegve ülni a volán mogé köv. vizsga előtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!