Hogy kezeljem a stresszt a forgalmi vizsgán?
Az egyes hülyeséget beszél.
Én is így voltam vele, ahogy a kérdező. Órán tök simán elvoltam, Faterral is mentünk pár kört, aztán vizsgán meg mint a kocsonya.
Nekem úgy sikerült végül, hogy erőt vettem magamon.
Ne vedd ennyire komolyan. A legtöbb ember nem megy át elsőre, sokan másodjára meg harmadjára sem, és ezzel nincs gond.
Én egyébként úgy kapcsoltam le magamban az idegeskedést, hogy arra gondoltam, itt sem kell sokkal másképp csinálnom semmit, mint mikor biciklivel megyek. Ha tudod kezelni az autót, ismered a kreszt, akkor már csak figyelni kell a közlekedésre, és nincs min idegeskedni.
Amin dolgoznod kell, azon viszont dolgozz a következő vizsgáig! Ugyanis a lefulladás nem gond, az viszont igen, ha ettől leblokkolsz és akadályozod a forgalmat. Ez valahol összefügg azzal, hogy egy váratlan helyzetet hogyan kezelsz, és valószínűleg emiatt buktál, nem a lefulladás puszta ténye miatt. Ha jó az oktatód, akkor ezeket ő levágja, és rá fog gyúrni, hogy bevisz olyan helyzetekbe, ahol több váratlan tényező lehet. Ha nem tenné, te is kérheted magadtól.
Kértél egy véleményt. Én válaszoltam őszintén. Neked ez nem tetszik és elkezdesz sértegetni. Ez is csak a te gyengeségedet mutatja. Semmi keresnivalód nincs a közúton.
Magyarul a stresszes helyzettel van bajod. Az úton lesz bőven. És nem lesz ott az oktató, hogy helyetted döntsön.
Hiába hőbörögsz, kisfiam.
Semmi keresnivalód nincs az úton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!