Hogy kezeljem a stresszt a forgalmi vizsgán?
Figyelt kérdés
Tanulóvezetés alatt halál nyugisan vezettem, élveztem is. Vizsga elején ahogy beültem, éreztem, hogy remeg a lábam aztán sikeresen lefulladtam egy kereszteződés közepén, amiért természetesen megérdemeltem a buktát is. Hozzáteszem, ez volt az első lefulladásom, ezért nem is tudtam gyorsan újra visszarázódni. Mit csináljak vizsga előtt, hogy lenyugodjak? Még az államvizsga előtt se fostam ennyire...máj. 17. 17:36
11/11 NotMangoh válasza:
9-es te nagyon hülye vagy🤣
Olvasd már el a kérdést amit a srác kiírt, és utána lehetőleg értelmezd is!
Tudod, létezik olyan hogy vizsgadrukk.
Magyarul nem a stresszes helyzettel van baja, hanem azzal, hogy ott ül bent egy ember, aki 45 perc alatt az összes mozdulatát figyeli. Hiába, szerintem neked nem kéne forgalomba menned, ha már egy ilyenen fennakadsz.😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!