Forgalmi vizsga és gyógyszer?
Sziasztok,
Allergiás vagyok, nyáron pollenre és szedek allergia gyógyszert rá, Cetirizin-t illetve éjszakánként 1db. Apo-Famotidin gyógyszert gyomorsavra.
Ezek szedése mellett is vizsgázhatok forgalmin vagy ezek kizárják? Van egy sejtésem hogy ezek nem minősülnek tudatmódosító drogoknak de gondoltam megkérdezem. Köszi!
Innen:
"Klinikai vizsgálatok nem bizonyították, hogy a Cetirizin-EP 10 mg filmtabletta ajánlott dózisban történő alkalmazása után csökkenne a figyelem, az éberség és a vezetési képességek."
Az sem feltétlenül jó ha nem veszed be, mert ha olyan szerencsétlen vagy mint én akkor tuti takonyod-nyálad egybefolyna a vizsgán.
Ezekkel a gyógyszerekkel nincs tapasztalatom én aeriust szedtem világ életemben.
De nemrég kipróbáltam a Revicet szopogató tablettáját, hát esküszöm fényévekkel jobb mint az aerius ami vényköteles, ez amit meg most szedek az nem.
Ja és az nem tompít.
En is szedek cetirizint, csak en estenkent.
Nekem az orvosom mondta hogy este vegyem be mert tompítja az embert es almosit.
En jo par eve szedem mondjuk,de ket honapja vizsgaztam en ugyanugy szedtem oket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!