A gyógyszergyárak bármilyen gyógyszernek nevezett mérget forgalmazhatnak, míg a drogokat, akik árulják egyből börtönbe kerülnek?
Most is ugyanezt csinálják az oltásokkal. A gyógyszergyárak is mindent a haszonért csinálnak.
nem veletlen, hogy ez az USA-ban tortent es nem Europaban.
Az oltast meg nyugodtan felveheted, nem halsz bele, en mar 3ikat is megkaptam es jol vagyok!
Azért adagolták túl, mert függőséget okoz, mint a heroin. Benne is van a cikkben, tehát nem én vagyok egybites. Próbálj értelmezni. :D
Ezeket az oltásokat is addig kell ismételni, míg az emberek előbb-utóbb meghalnak. Eddig nem halt meg ennyi ismerősöm, mint mostanság.
Értem, de akkor se méreg. A vizet (h2o) is túl lehet adagolni úgy, hogy halált okozzon, ettől még nem lesz méreg.
Hát igen, előbb vagy utóbb MINDEN oltott meg fog halni, ahogy az oltatlanok is, max. 100 évet adok mindkét csoportnak és végük van.
Miért sírsz? Akkor is van közös tulajdonságuk (túladagolásuk halálhoz vezethet), ha neked ez nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!