Mennyire bajos hogy a forgalmi vizsgán elsőre átmentem, de azóta már több autónak is baja esett?
Annyira értelmes kérdés ez.
Sokan segítettek mire össze lett hozva.
Nehogy leírd mi baja lett.
Attól függ, milyen szituációkból tevődtek össze azok az események, amelynek következtében "bajai lettek az autóknak".
Egyébként meg az sem mindegy, hogy mondjuk 70 órát vezettél a vizsga előtt, vagy csak a kötelező 30-at.
Elég nagy gond, én 11 éve tettem le a jogositványt , első évben lett már saját autóm is, előtte még családi használtam és egyszer nem okoztam kárt más autóban, de igazából a sajátomban sem.
Vannak akiknek nem való a vezetés vagy több gyakorlás kellene nekik. Sokszor látok olyanokat parkolni próbálni akiknek nem tudom hogyan van jogsijuk, persze autó mindenhol ütött-vert, szóval azok is dodzsemeznek másokkal, az ilyennek elvenném a jogosítványát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!