Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Forgalmi vizsga előtt... Mi...

Forgalmi vizsga előtt... Mi segített aminek köszönhetően atmentetek a vizsgán? Előtte levő nap, hét stb...

Figyelt kérdés

Milyen útvonalat kaptatok, igaz, hogy színészkedni kell elég rendesen? (jobb kezes utcák, fejforditás stb...()

(Tata)

2022. okt. 24. 16:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Színészkedni? Nem mondanám. Arról kell meggyőzni a vizsgabiztost, hogy biztonságosan tudsz vezetni.

Rutinos vezetőként megtehetem, hogy három üres telek van jobbról, tehát ellátok egy darabon. Vizsgán le kell lassítanom annyira, hogy el tudjam engedni azt a járművet, ami ott lehetne. Ennyi.

2022. okt. 24. 16:54
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak az oktató miatt nézel körül, csak miatta tartasz be szabályokat, azt hidd el látni fogja, aztán ott köt beléd ahol tud. Jogosan.

Kifizetődőbb simán csak rendesen vezetni ahogy tanultad, óvatosan, "színészkedés" nélkül. Legyen az a fejedben, hogy egy többtonnás gépet irányítasz, amivel úgy tudsz embereket összepréselni, hogy fel sem tűnik. Ezért előrelátóan vezess, ha nem tudod megbecsülni ami a reakciódon belül előtted történni fog, akkor menj lassabban. Ha fáradt vagy hosszabb a reakcióidőd, akkor is menj lassabban. Majd akinek nem tetszik, az megelőz.

2022. okt. 24. 17:10
 3/7 anonim ***** válasza:
Igy nem fogsz átmenni.
2022. okt. 24. 17:31
 4/7 A kérdező kommentje:

Ne értsetek félre, nem azt mondtam, hogy én itt Leonardo Dicaprio leszek, csak kérdeztem egy (útólag kiderült) sztereótipiát.

oktató is folyamatosan, el akart terelni a "vizsgán majd így kell" kijelentést, mert ő sem arra hajt , hogy a "vizsgán átmenjek" (értitek, hogy értem) hanem hogy felkészüljek az való életre.

2022. okt. 24. 18:33
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Az nem színészkedés, hogy mozog a fejed, az a normális.
2022. okt. 24. 22:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Egy feles házi pálinka .
2022. okt. 25. 06:14
 7/7 anonim ***** válasza:

Az, hogy nem paráztam rá. Harmadik alkalommal az esélytelenek nyugalmával mentem vizsgázni és meglepő módon sikerült is.

Az is segíthetett, hogy tök ugyanazt az útvonalat húztam, amit az előző vizsgán.

Igen, lehetőleg a fejedet látványosan fordítsd el, amikor körbenézel, ne csak a szemed sarkából sandíts oldalra.

2022. okt. 25. 07:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!