Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Forgalmi vizsga stressz?

Forgalmi vizsga stressz?

Figyelt kérdés
Már egyszer buktam, saját hibámból. Nagyon izgultam, alig tudtam a vizsga előtt aludni sem, és így elrontottam az egészet. Elegem van abból, hogy ilyen drága és hosszú folyamat az egész, viszont ez megint csak stresszel a kövi vizsgára. Szerintetek?

jún. 16. 15:03
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Egy forgalmi vizsgánál vannak sokkal fontosabb és nagyobb események az életben. Természetes, hogy mindenkiben van egy kis vizsgadrukk, de te már túlzásba viszed.

Ha ehhez így állsz hozzá, mint fogsz csinálni egy államvuzsgán? Infarktust kapsz ott helyben az izgalomtól?

Nem tudok mást tanácsolni, csak hogy ne vedd ennyire élet-halál kérdésnek!

jún. 16. 15:09
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Én is buktam vizsgastressz miatt fogalmin (más vizsgákon általában nem izgultam különösebben), pedig amúgy jól ment a vezetés. Én amikor buktam, késő délután kerültem sorra (és egész nap felőröltem magam), legközelebb kértem az oktatót, reggeli időpontot foglaljon. Mivel messze laktam, 5-kor kellett keljek, hogy odaérjek. Szinte még félig aludtam:D De átmentem.
jún. 16. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!