Kb 1 hét múlva forgalmi vizsgázok. Tudtok tanácsokat adni? Mikre figyeljek nagyon, hogyan kezeljem a stresszt?
Szia
Először is annyi hogy legyél előrelátó, és végig koncentrálj oda, elsőbbségeket mindig igyekezz megadni :D Én anno nagyon szigorú vizsgabiztost kaptam és elsőre átmentem mégis de az előzőeket fogadd meg mert nekem is úgy sikerült (!) Ha nem szeretsz gyorsan menni vagy inkább lassan és biztosra mész akkor is tarts egy 40km/h-t 50 helyett (havert azért nem engedték át mert 30 al gurult egész vegig :D )
Ja meg a parkolásra figyelj! Azt higgadtan, nem kell kapkodni menj biztosra. Ott még javíthatsz is benne egyszer ha elsőre nem megy
És ne stresszelj! Meg lesz ha ezekre figyelsz! (Meg a többi szabályra) :D
Én annak idején mindent jól csináltam, de a zebrán nem engedtem el a gyalogost, igy egyből elhúztak és mondták hogy forduljak vissza a telephelyre, mert felesleges már folytatni, mert ez súlyos hiba és hiába sirtam átkozódva, meg hogy kezdjük újra. 😝 😂
Akkor megakartam halni, de most igy visszagondolva jó is hogy igy történt és azóta balesetmentesen vezetek már 8 éve. 😊
Szóval mindenre figyelni kell, előrelátónak kell lenni, lazulj el még ha nehéz is és felejtsd el hogy ott vannak melletted, mert csak görcsölni fogsz és ideges leszel, nehezen tudsz majd koncentrálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!