Idén szeretném letenni a jogsit, viszont nagyon félek attól hogy a VB-k szemetek lesznek, és a forgalmin többször is meghúznak a pénz miatt. Esetleg tudnátok tanácsokat adni, hogy mire kell fokozottan ügyelnem a vizsgákon?
Elég szerény anyagi hátterünk van sajnos, ezért minden bukás számít. Kell-e borítékot adnom a biztosoknak, és ha igen akkor mennyit?
Válaszaitokat előre is köszönöm,
gov.untdlbp
Szia! Én hamarosan vizsgázom, túl vagyok egy lecserélt oktatón. Megoszlanak a vélemények, de a jelenlegi nagyon rendes, szimpatikus oktatóm, aki még 100Ft-ot sem hajlandó elfogadni azt mondta, hogy nem kell. A saját érdeked, hogy úgy tanulj meg vezetni, hogy minden feladatot meg tudj jól csinálni és ne egy 20ezresért kapjál jogsit és törd össze magad az első hónapban!
Ha normális lesz az oktatód, mindenben fog segíteni, ha nem az, hagyd ott!! Én sokat fizettem, mire rájöttem, hogy alig tanított és most jóval nehezebb elfelejteni a rossz beidegződéseket.
#5: rendes oktatód lehet, sajnos elég kevés ilyen van manapság
én az első vizsgára semmiképp nem adnék nekik, a másodikra viszont megpróbálom mert eléggé sürgős lenne hogy meglegyen (munkaügyi dolog)
btw: ment mindenkinek a zöld kezecske:)
Ha tökös vagy, akkor menj boríték nélkül vizsgázni. ha nem tudsz vezetni, akkor borítékkal csak egy lehetőséget szerzel, hogy ámokfutóként riogasd az embereket.
nem a biztosokat akarom védeni, de bizony látom jobboldalon ülve, hogy aki beül a kormány mögé, annak a testbeszéde azonnal elárulja mire számíthatok.(mármint vezetésben)ha valaki jól vezet, az jól vezet...aki meg nem, az nem. borítékkal sem.
ne a borítékban keresd a bölcsek kövét, hanem a tudásodban..
tibi0918: igen, sajnos én is az ilyen helyzetektől félek, amikor valaki látja hogy vizsgázik az ember és direkt elévágnak/ledudálják/feltartják
#9: a helyzet az, hogy az első vizsgára mindenképpen boríték nélkül mennék, a másodikra vinnék csak, mert az a helyzet hogy munkaügyben kéne a jogsi minél hamarabb, nincs arra időm hogy hónapokig halasszam
én elég óvatos természetű vagyok, úgyhogy nem szálguldozni kéne a jogsi (meg amúgy se lenne pénzem az autó javítására baleset esetén)
de értem mire gondolsz, mert anya mellett én is félek egy kicsit ahogyan beül/fogja a kormányt, ha faterom mellett ülök (aki már nagyon régóta vezet sofőrként) látszódik rajta, hogy már -képletesen- a gondolataival irányítja az autót, és csak a forgalomra kell figyelnie
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!