Kinek hanyadjara sikerult a forgalmi vizsga? Ha nem sikerult elsore, miert?
Julius 7.-en lesz a forgalmi vizsgam, volt junius 3.-an is de az az oktatom hibajabol meghiusult. Tiszta stressz voltam aznap, mar kezd ujra “visszajonni” ez az erzes, hogy kozeledik a jovo het csutortok.
Ki hanyadjara tette le?
Ki milyen hibakat vetett?
Probalok osszpontositani, hogy ne kovessek el azonnali sikertelenseget okozo hibat.
Szerintetek?
Minden segitseget nagyon koszonok.
25/L
A harmincadik órában elsőre meglett a forgalmi vizsgám, tavaly szeptemberben.
Hat hibaponttal végeztem a tízből: egyszer lassabban mentem a kelleténél (azt hittem, még 30-as tábla van, de már nem volt), kétszer túl közel mentem el parkoló autók mellett, háromszor lefulladtam (kegyetlenül izgultam, és eldobáltam a kuplungot).
Nem voltam nagyon büszke az eredményemre, de már nem lényeges. Azóta is napi szinten vezetek.
2/2 leginkabb a parkolastol felek, mikor kell indexelni, mikor nem stb
Minden hiba utan mondtak neked hogy hibapont, vagy csak a vegen tudtad meg?
Én is a parkolástól féltem a legjobban, szerencsére kihúztam a legkönnyebbet (balra előre 90 fok). Ha valamelyik párhuzamost húztam volna, szerintem már adtam is volna vissza a kormányt az oktatónak (azt keveset gyakoroltuk, és a mai napig nem vagyok hajlandó vele próbálkozni).
A vizsgabiztos egy szót sem szólt a vizsga közben, de láttam a tükörben, ahogy árgus szemmel figyel és húzogatja néha a strigulákat.
Harmadjara sikerult, az elso ket bukas azert volt, mert olyat csinaltam, olyan veszelyes helyzetbe kerultem, amiert az oktatomnak be kellett avatkozni. Es az automatikus bukas.
Igaz, hogy amugy semmi veszeset nem csinaltam...
Másodjára sikerült, most 27-én
Elsőre, 9-én megbuktam. Egy gyalogos sétált a zebra felé, amit tökéletesen láttam is, ezért úgy gondoltam, hogy még bőven el tudok menni előtte. El is mentem gond nélkül, lassítania, megállnia abszolút nem kellett a gyalogosnak, forgalmi vizsgán viszont ez így nem fér bele. Ezen felül megjegyezte a vizsgabiztos, hogy nyugodtan mehetek gyorsabban (40-42 körül mentem). Másodjára már jóval óvatosabban álltam a gyalogosokhoz, habár alig voltak, illetve kicsit emeltem a sebességen (45-47) is, így nem volt probléma.
4.-re aikerult
Az elsonel elfelejtettem bekotni az ovet az idegtol:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!