Harmadjára buktam meg a forgalmin, és nem tudom mit tegyek, valami tanács?
Én is ilyen voltam (gyakorlórák klasszul mentek, vizsgán kb. 5 perc alatt bukás olyanok miatt, amikben máskor sosem hibáztam), pedig alapvetően nem voltam vizsgadrukkos. Én az első 2 alkalommal délutáni időpontokat kaptam, és végigstresszeltem a napot. 3. alkalommal mondtam az oktatómnak (aki egyébként nagyon jó volt, fel sem merült, hogy váltsak), hogy nem baj, ha a 3. alkalomra többet kell várni, de reggeli első időpontot foglaljon. Valamikor 5 előtt kellett kelnem, hogy odaérjek. Annak ellenére, hogy a legnehezebb útvonalat húztam, amin korábban ráadásul alig jártunk (a rendszeres dugók miatt), simán átmentem. Nem volt időm előtte idegeskedni.
Nem mondom, hogy nálad is működik, de talán segít.
En ma megyek 10:30 perckor kezdem a vizsgat
Ket napja se ejjelem-se nappalom, nagyon nehezen nyugtatom le magam, megesz az ideg
8/8
Egy elég kotekedos vizsgabiztost kaptam, de sajnos az oktatom “hibajabol” meghiusult a vizsga
Valamit be kellett volna mutatnia, egy csekket, de online fizeti, valami biztositast
Egy szo mint szaz, igy nem volt vizsga
Aki utanam kovetkezett, o tudott vizsgazni, mert addigra kinyomtatta az oktatom…. Sajnos megbukott, a rutinpalyan visszafele nem hasznalt iranyjelzot
Egyebkent a legkonnyebb parkolast huztam ki, jobbra elore, egy ivu megfordulassal:) 2 het mulva megint
Uhhh. Kihúztad az útvonalat és utána derült ki,hogy nem is lehet vizsga?
Most megy elsőre vizsgáztatni az oktatód? Ez alap, hogy ott legyen, papír alapon. Ahogy a vizsgázó iratai is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!