Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Harmadjára buktam meg a...

Norbikiraly321 kérdése:

Harmadjára buktam meg a forgalmin, és nem tudom mit tegyek, valami tanács?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A minap buktam meg harmadjára a forgalmin, és teljesen el vagyok keseredve. Nem arról van szó hogy mondvacsinált hibáim lettek volna, mert nem. Egyszerűen ha vizsgázom annyira ideges vagyok, hogy kapkodok, csőlátásom lesz, és azt sem tudom hol vagyok. Az órákon szinte hibatlanul vagyok képes önállóan közlekedni, ritkán futok bele hibákba, melyek élesben nem számitanak karónak, de a vizsgán teljesen szétesem. Ti mit tanacsoltok? Tudtok esetleg valami stresszkezelési technikát mondani ami segíthet? Vagy esetleg új oktatót kellene keressek? Előre is köszönöm a válaszokat!

2022. ápr. 12. 14:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem az első.

A vizsgabiztos szerint 4 honapja igy van, nem is lenne szabad papir nelkul.

Kihuztam mindent, 5-os utvonal, egy igu megfordulas, jobbra elore parkolas. A legkonnyebbek, kicsit fellelegeztem😅 de utana nem lett belole semmi sajnos, pedig nagyon rakeszultem :)

2022. jún. 4. 08:41
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

En ket het mulva fogok menni harmadjara. Mar nagyon szeretnek atmenni, mert mar erzem, hogy eleg gaz, amit csinalok. Szegeny oktatom multkor is beszelt a vb-bel, vittem penzt is, de osszevissza stresszeltem es megbuktattak.

Azt fogom legkozelebb tenni, hogy nem stresszelek, hogy ki ul be mogem. Es elengedem, hogy ez egy vizsga. Itt Csepelen vizsgaztam, az is nyugtat, hogy mar itt is bejartam az utvonalat, tokre betanultam, miket buktattak meg idaig. :D Teged egyebkent zavar az idegen szemely? Ha nem, akkor maris elorebb vagy.

Ha segit, en most youtube-on kezdtem el jogsis torteneteket nezni, ki hogy csinalta, es tokre megnyugtato, hogy mas is hasonlo cipoben van.

Szurkolok neked! :)

2022. jún. 11. 06:49
 13/13 anonim ***** válasza:

Sok sikert kivanok neked.🥰

Multkor az oktatom kisfia ult hatul, maskor pedig egy masik tanulo, az utobbinal annyira feszelyezett voltam hogy letertem a vedett utrol es kerultunk egy jo nagyot. 😅 a parkolassal van nemi problemam pedig mar gyakoroltuk, egyszeruen nagyon lassan fogom fel hogy mit kellene tenni, hogyan, mikor iranyjelzozz stb. Attol felek csak..

Egyebkent mar tobb mint ket hete es meg nincs idopont, jovo heten mar szerintem tobbet tudunk.

Teljesen meg tudlak erteni, en is nagyon stresszelek rajta.

2022. jún. 19. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!