Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért egyre megfizethetetleneb...

Miért egyre megfizethetetlenebb a jogositvány? Hogyan tudjuk ezt kifizetni mi mai fiatalok?

Figyelt kérdés
Megis hogyan sporoljon meg ra tobb havi fizetest egy huszoneves? Miert nincs reszletfizetesi lehetoseg vagy barmifele tamogatas? Evek ota szeretnem elkezdeni, de mar sajnos kezdek lemondani rola.. Az a nevetseges, hogy egy autot hamarabb megtud venni az ember , mert ott tartunk mar egy ideje, hogy az olcsobb, sot a legtobb kezdo sofor fele annyit fizet (akinek nem teszik ala) egy autoert mint a jogositvanyert.. Nem minimalbert keresek de megis ugy erzem hogy a jogositvany ma mar egy luxuscikk lett es emiatt egyre kesobb vagnak bele az emberek.. Kozben meg halad mellettunk az elet.. Ekozben Amerikaban konfetti penzert dobaljak es kevesebb mint fele annyi ido alatt meg is van… Hol az igazsag? (Igen, igy hajnali fel 4kor a szokasos almatlan forgolodasaim kozben epp ez jutott eszembe es felcsesztem magam) Ti mit gondoltok errol?

#jogosítvány #jármű #Vezetés autó
máj. 2. 04:14
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
+1 Régen vöröskereszt tartott ingyenes elsősegély tanfolyamokat, nem tudom ez él-e még de 15-20 ezret lehet spórolni vele.
máj. 2. 21:35
 32/35 anonim ***** válasza:
58%

"A jogsi mar a 700at kozeliti nem az 500at"

Ez a kijelentés egyszerű hazugság.

Tényszerűen levezetve:

KRESZ vizsga: 4.600 Ft

Forgalmi vizsga: 11.000 Ft

Elsősegély vizsga: 18.000 Ft

Elsősegély tanfolyam: 22.000 Ft

Egy konkrét budapesti autósiskola árai:

KRESZ tanfolyam: 45.000 Ft

Ügyintézési díj: 10.000 Ft

Vezetés: 276.000 Ft (9.200 Ft / óra)

Ez mindösszesen 386.660 Forint.

2023-as Totalcar cikk szerint 5 éves átlag 42 óra, tehát vegyünk +12 pót órát, és vegyünk hozzá +1 vizsgát: 121.400 Forint

Tehát átlagosan 508.000 Forintba kerül egy átlagos tanuló jogosítványszerzése.

máj. 2. 21:55
 33/35 anonim ***** válasza:
52%
32 vagyok, folytatom: 700 ezer Forinthoz már az kell, hogy 4. alkalommal menj vizsgázni és 30 pót alkalmat vezess... Ami valljuk be, már erősen kimeríti a vezetésképtelenség fogalmát.
máj. 2. 21:59
 34/35 anonim ***** válasza:
58%

"Ez mindösszesen 386.660 Forint"

Ezek mint említettem, budapesti árak. Vidéken átlag 8.000 egy óra és alacsonyabban az egyéb költségek. Egy konkrét ismerősöm árait nézve 329.000 Forint egy jogosítvány, ha minden megvan elsőre.

Az átlag 12 plusz órával és plusz 1 vizsgával 436.000 Forint.

máj. 2. 22:17
 35/35 anonim ***** válasza:
100%
5/34 nagyon jól leírja az igazat. De mivel lepontozták látszik ebből is hogy minden 4.autós tojik a szabályokra. Suttyók, az alapmüveltség teljes hiánya, kultúra hiánya. Közveszélyesek magukra és ember társaikra. Csak az én én egoista szemlélet van a fejükben. A legkeményebb piszichoanalitikai vizsgálat alá kötném a megszerzését. Ahol az érzelmi intelligenciának 95% nak kellene lennie minimum. Mert a szabályokat meg lehet tanulni, de az EQ-t már nem.
máj. 5. 15:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!