Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért egyre megfizethetetleneb...

Miért egyre megfizethetetlenebb a jogositvány? Hogyan tudjuk ezt kifizetni mi mai fiatalok?

Figyelt kérdés
Megis hogyan sporoljon meg ra tobb havi fizetest egy huszoneves? Miert nincs reszletfizetesi lehetoseg vagy barmifele tamogatas? Evek ota szeretnem elkezdeni, de mar sajnos kezdek lemondani rola.. Az a nevetseges, hogy egy autot hamarabb megtud venni az ember , mert ott tartunk mar egy ideje, hogy az olcsobb, sot a legtobb kezdo sofor fele annyit fizet (akinek nem teszik ala) egy autoert mint a jogositvanyert.. Nem minimalbert keresek de megis ugy erzem hogy a jogositvany ma mar egy luxuscikk lett es emiatt egyre kesobb vagnak bele az emberek.. Kozben meg halad mellettunk az elet.. Ekozben Amerikaban konfetti penzert dobaljak es kevesebb mint fele annyi ido alatt meg is van… Hol az igazsag? (Igen, igy hajnali fel 4kor a szokasos almatlan forgolodasaim kozben epp ez jutott eszembe es felcsesztem magam) Ti mit gondoltok errol?

#jogosítvány #jármű #Vezetés autó
máj. 2. 04:14
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
95%

#20 1. Én egészen biztosan nem kérdezhettem, mivel bőven utánam írtad már a legelső válaszodat is.

2. Más sem kérdezte.

Értelmi szinted azért átjött, köszönjük a bemutatót. A jövőben vigyázunk, az autizmussal küzdőkkel türelmesebbek vagyunk. :)

máj. 2. 19:15
 22/35 anonim ***** válasza:

"Felmennek az emberek a marketplacere es megveszik 150-400 ezerert a hasznalt suzukit meg opelt stb.."

Ez igazából nem így van, de hidd ezt :D

máj. 2. 19:20
 23/35 anonim ***** válasza:
0%
jóhát mit érdekel engem, hogy a pórnép mire költi azt a kis összekuporgatott pénzét, de azért aranyos, hogy próbálnak felnőttest játszani a kis 400 ezer forintos guruló koporsóikkal... :) :) :)
máj. 2. 19:23
 24/35 anonim ***** válasza:
94%
#23 100-ból 100-szor azok írnak ilyeneket, akiknek a zsebében buszbérlet lapul. De azért feszíts csak.
máj. 2. 19:26
 25/35 anonim ***** válasza:

Pontozzatok le nyugodtan, de a rinyálást nem értem.

Ott van a nyári "szabadság" a diákoknak.

1500 alatt nem láttam most diákmunka órabért. Elmegy valaki heti 3 alkalommal egy raktárba, gyárba 10 órában az 15000 / nap egy hónapra vetítve 180 ezer Forint. 3 hónap alatt az 540 ezer Forint, ennyiből pedig simán megvan a jogosítvány.

És akkor csak heti 3 napot dolgoztál, ha bevállalsz 5-6 napot is akkor 2 hónap alatt megvan a jogsi ára.

Ja, hogy büdös a munka? Mindenkinek az.

máj. 2. 19:29
 26/35 anonim ***** válasza:
100%

Számoljunk egy raktári diákmunkával, 8 óra, 1500 órabér, 12 ezer / nap.

Jogsi árak:

Elmélet + vizsga 45-55 ezer, azaz kemény 4-5 napot kell dolgozz érte.

Elsősegély + vizsga 1-2 nap munka

Vezetés óránként 10 ezer, amit mindig aktuálisan fizetsz. Azaz heti 2 alkalomhoz heti kétszer kell elmenned dolgozni. Hát úristen, ez még hétvégén is belefér. Max nem lesz időd otthon gépezni.

máj. 2. 19:36
 27/35 anonim ***** válasza:
100%
#23 te mit kompenzálsz ennyire? :)
máj. 2. 19:43
 28/35 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy ott a megoldás #26-nál, csak hát gyakorin sírni sokkal egyszerűbb ugye.
máj. 2. 19:44
 29/35 anonim ***** válasza:
#24: Nincs a vis maior helyzet, hogy én buszra szálljak, még a gondolata is visszataszító.
máj. 2. 21:01
 30/35 anonim ***** válasza:

#26 vagyok, annyival pontosítanék, hogy sok helyen nem óránként kell fizetni a vezetést, hanem 3 részletben az alap 30 óráig átlag 80-90 ezer és a pót órákat kell alkalmanként.

De még mindig ott tartunk, hogy alapvetően egy átlagos diák simán kigazdálkodja az árát, hiszen 16 éves korától diákmunkázhat, hétvégén is ráér, nyári szünete is van.

Cserébe viszont eszembe jutott, hogy az elméleti vizsga ára tudtommal visszaigényelhető, így az eleve 40-50 ezer mínusz.

máj. 2. 21:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!