Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért egyre megfizethetetleneb...

Miért egyre megfizethetetlenebb a jogositvány? Hogyan tudjuk ezt kifizetni mi mai fiatalok?

Figyelt kérdés
Megis hogyan sporoljon meg ra tobb havi fizetest egy huszoneves? Miert nincs reszletfizetesi lehetoseg vagy barmifele tamogatas? Evek ota szeretnem elkezdeni, de mar sajnos kezdek lemondani rola.. Az a nevetseges, hogy egy autot hamarabb megtud venni az ember , mert ott tartunk mar egy ideje, hogy az olcsobb, sot a legtobb kezdo sofor fele annyit fizet (akinek nem teszik ala) egy autoert mint a jogositvanyert.. Nem minimalbert keresek de megis ugy erzem hogy a jogositvany ma mar egy luxuscikk lett es emiatt egyre kesobb vagnak bele az emberek.. Kozben meg halad mellettunk az elet.. Ekozben Amerikaban konfetti penzert dobaljak es kevesebb mint fele annyi ido alatt meg is van… Hol az igazsag? (Igen, igy hajnali fel 4kor a szokasos almatlan forgolodasaim kozben epp ez jutott eszembe es felcsesztem magam) Ti mit gondoltok errol?

#jogosítvány #jármű #Vezetés autó
máj. 2. 04:14
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Van személyi hitel is ha mindenképpen részletben gondolkodsz, de mint írták nem kell egy összegben fizetni, sőt ha megvan a kreszvizsgád, akkor 2 éved van rá, hogy levizsgázz, és ahogy haladsz a tanfolyammal, elég úgy fizetned az órákat is. Ez simán megoldható. De nem tudom milyen az anyagi helyzeted, de mégis mit gondolsz milyen az az autó, amit 150-400 ezerért adnak? Az kb bontásra van, mert, hogy műszaki valószínűleg nincs rajta az tuti, meg nem csak tankolni kell hanem általában szervizelni is, és ha az évek folyamán nem sikerült a jogsira sem összeszedni a pénzt, akkor az autófenntartásra sem lesz kereted.
máj. 2. 09:56
 12/35 anonim ***** válasza:
100%
Így is túl sok közlekedésre alkalmatlan ember " vezet".
máj. 2. 11:28
 13/35 anonim ***** válasza:
100%
A jogosítvány megszerzése sosem volt olcsó.Mikor én voltam 18 éves 6000Ft volt a fizetésem és 9000Ft volt a jogosítvány.Tehát több mint egy havi átlagbér volt már akkor is.
máj. 2. 11:42
 14/35 anonim ***** válasza:
3. voltam, de ezt a választ nem ide szántam, bocs.
máj. 2. 12:08
 15/35 anonim ***** válasza:
Azt, hogy megy a rinya mindig, eddig is ment. Minden drágult, ha nincs pénz jogsira, akkor bringa vagy busz. Sokaknak le kellett raknia az autót az árak miatt.
máj. 2. 13:03
 16/35 anonim ***** válasza:
91%
#6 felszavaztalak, de az baromság hogy hat misitől indul az autókázás, 3-400 ezerből lerúgott kéthónapos műszakis (már a legutóbbin is csak azért ment át mert a Józsi haver) életveszélyes kotlákokat simán vehetnek.
máj. 2. 13:06
 17/35 anonim ***** válasza:
0%
#16: Új autókról beszéltem, használt autókkal nem foglalkozom.
máj. 2. 13:14
 18/35 anonim ***** válasza:
56%

Azért a jogsi fél milla, autót meg 2 millió alatt nem érdemes venni. Egyébként igazad van. Menj diákmelóra.

Én mindkét gyereknek kifizetem a jogsit és ezentúl cipeltetem magam mindenhová a városban velük 😃 Én rettenetesen utálok vezetni.

máj. 2. 15:35
 19/35 anonim ***** válasza:
94%
#17 Már meg ne haragudj, de kit érdekel, hogy TE mivel foglalkozol? Nem rólad volt szó, hanem fiatal kezdő sofőrökről.
máj. 2. 16:50
 20/35 anonim ***** válasza:
0%
#19: te kérdezted prolibohóc
máj. 2. 19:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!