Tegnap balesetem volt. Szuk utca nincs felezo vonal ki a hibás?
Ütközés után félreálltatok, vagy mindketten maradtatok az ütközési pozícióban? Ha ott maradtatok, akkor azonnal el lehet dönteni.
De feltételezem lehúzódtatok, így ebben az esetben senki nem fogja tudni megmondani, hogy ténylegesen ki milyen arányban volt hibás. Még a helyszínelő se.
És egy letört tükör meg indexlámpa miatt rendőrt hívtatok?
Nem tudtatok megegyezni, hogy mindketten viselitek a magatok kárát és viszlát? Én biztos ezt javasoltam volna.
Bizonyos autókban egy tükör vagy az index is lehet drága móka. Van ahol ha bereped az index a komplett lámpatestet cserélni kell, sok százezerért.
Ha csak pár 10 eft-os tételek és mindkettőtöknek van kár, akkor csak az önérzet hívta a rendőrt, azzal nem tudsz mit csinálni.
Én jottem lefele ok jottek fel en lehuzodtam az útrol ők nem mentem fel a kavicsra az út padkánál mentek látni az ut melleti foldes reszen hova lehuzodtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!