Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tegnap balesetem volt. Szuk...

Tegnap balesetem volt. Szuk utca nincs felezo vonal ki a hibás?

Figyelt kérdés
Tegnap balesetem volt. Szuk utca nincs felezo vonal. Kicsi domb én mentem le a dombon o jott fel en jobbra tartottam amikor meglattam kicsit jobbra huztam a kormanyt igyis utkoztunk en tukrom behajlott es osszetort az uveg a rendor azt mondta én voltam a hibás mert bal oldalt voltak az uvegszilánkok (látni az út melletti foldes reszen hogy mar lementem az utrol is) mégis engem hoztak ki hibásnak
febr. 12. 11:02
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Amit írtál, abból semmit nem lehet megmondani
febr. 12. 11:03
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha a másik megállt, te meg nem, akkor te vagy a hibás.
febr. 12. 11:20
 3/17 A kérdező kommentje:
Mindketten menet kozbe voltunk.
febr. 12. 11:22
 4/17 anonim ***** válasza:
53%
Az ilyenre mondom azt, hogy “mit mutat a kamerafelvételed?”
febr. 12. 11:24
 5/17 anonim ***** válasza:

Ütközés után félreálltatok, vagy mindketten maradtatok az ütközési pozícióban? Ha ott maradtatok, akkor azonnal el lehet dönteni.

De feltételezem lehúzódtatok, így ebben az esetben senki nem fogja tudni megmondani, hogy ténylegesen ki milyen arányban volt hibás. Még a helyszínelő se.

febr. 12. 11:29
 6/17 A kérdező kommentje:
Az utkozes helyszinetol tovabb mentunk es vissza fordultunk. Az uveg szilank bal oldalt volt (csak az en tukrom tort darabokra) az o indexukbe volt az visszapillantom egy darabja(muanyagdarab) es mivel bal oldalt volt az uvegszilank nem jobb oldalt igy engem hoztam ki hibasnak (de en meglatasom szerint kozepen volt)
febr. 12. 11:37
 7/17 anonim ***** válasza:
54%

És egy letört tükör meg indexlámpa miatt rendőrt hívtatok?

Nem tudtatok megegyezni, hogy mindketten viselitek a magatok kárát és viszlát? Én biztos ezt javasoltam volna.

febr. 12. 11:40
 8/17 A kérdező kommentje:
Rendort hivtak
febr. 12. 11:41
 9/17 anonim ***** válasza:
51%

Bizonyos autókban egy tükör vagy az index is lehet drága móka. Van ahol ha bereped az index a komplett lámpatestet cserélni kell, sok százezerért.

Ha csak pár 10 eft-os tételek és mindkettőtöknek van kár, akkor csak az önérzet hívta a rendőrt, azzal nem tudsz mit csinálni.

febr. 12. 11:52
 10/17 A kérdező kommentje:

[link]

Én jottem lefele ok jottek fel en lehuzodtam az útrol ők nem mentem fel a kavicsra az út padkánál mentek látni az ut melleti foldes reszen hova lehuzodtam

febr. 12. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!