Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tegnap balesetem volt. Szuk...

Tegnap balesetem volt. Szuk utca nincs felezo vonal ki a hibás?

Figyelt kérdés
Tegnap balesetem volt. Szuk utca nincs felezo vonal. Kicsi domb én mentem le a dombon o jott fel en jobbra tartottam amikor meglattam kicsit jobbra huztam a kormanyt igyis utkoztunk en tukrom behajlott es osszetort az uveg a rendor azt mondta én voltam a hibás mert bal oldalt voltak az uvegszilánkok (látni az út melletti foldes reszen hogy mar lementem az utrol is) mégis engem hoztak ki hibásnak
febr. 12. 11:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
56%

Hát nagyon le se húzódhattál, mert akkor belemész az árokba. Nyilván ő volt a tirpák. Ilyenkor annyit lehet tenni, hogy megállsz és akkor az álló autónak hajt neki.

A rendőr meg miért döntött így? Mondjuk mert ő szebben mosolygott rá. Vagy ismerik egymást valahonnan. Sokszor láttam már én is józan ésszel felfoghatatlan rendőri felelősség-megállapítást a helyszínen.

Ezzel már nem tudsz mit csinálni.

Én egyébként ilyen helyzetben, ha látom, hogy a szembe jövő nem akar letérni, akkor én se térek le, sőt kikerülhetetlenül középen maradok, viszont lelassítok és megállok. Aztán várom, hogy mi történik. Ilyenkor azért az autósok döntő többsége rájön, hogy neki is le kéne térnie, és akkor lépésben, centizve elmegyünk egymás mellett.

febr. 12. 12:11
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem tudni ezt ebből, de alapvetően olyan helyen ahol nem ré el két kocsi egymás mellett, a dombon felfelé menőnek van elsőbbsége. De hogy itt pontosan mi miatt történt a kocc azt nem tudjuk mi így. Megálltál és ő jött beléd vagy közben haladtál lefelé?
febr. 12. 13:02
 13/17 A kérdező kommentje:

Haladt a ket auto

Felhivtam oket es mondtak hogy mivel alairtam igy nincs valasztasom

febr. 12. 13:20
 14/17 anonim ***** válasza:
30%
Olyan nincs, hogy nincs felezővonal. Ha nincs felfestve, akkor van képzeletbeli felezővonal. Tessék megtanulni azt a rühes KRESZ-t.
febr. 12. 17:04
 15/17 anonim ***** válasza:

Beszélj egy ügyvéddel.

Azért elég gyanús, hogy nyíl egyenes úton, ami ráadásul jól belátható, nem sikerült ezt megoldani

febr. 13. 07:39
 16/17 A kérdező kommentje:
Belegondoltam higgadtan én mentem neki a tukrenek mert nem huzodott le egy kicsit se csak én de igy is utkoztott a ket tukor
febr. 14. 01:02
 17/17 anonim ***** válasza:
Hát igen, attól hogy a másik balfék és nem tud vezetni, még nem mehetsz neki.
febr. 14. 01:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!