Tegnap balesetem volt. Szuk utca nincs felezo vonal ki a hibás?
Hát nagyon le se húzódhattál, mert akkor belemész az árokba. Nyilván ő volt a tirpák. Ilyenkor annyit lehet tenni, hogy megállsz és akkor az álló autónak hajt neki.
A rendőr meg miért döntött így? Mondjuk mert ő szebben mosolygott rá. Vagy ismerik egymást valahonnan. Sokszor láttam már én is józan ésszel felfoghatatlan rendőri felelősség-megállapítást a helyszínen.
Ezzel már nem tudsz mit csinálni.
Én egyébként ilyen helyzetben, ha látom, hogy a szembe jövő nem akar letérni, akkor én se térek le, sőt kikerülhetetlenül középen maradok, viszont lelassítok és megállok. Aztán várom, hogy mi történik. Ilyenkor azért az autósok döntő többsége rájön, hogy neki is le kéne térnie, és akkor lépésben, centizve elmegyünk egymás mellett.
Haladt a ket auto
Felhivtam oket es mondtak hogy mivel alairtam igy nincs valasztasom
Beszélj egy ügyvéddel.
Azért elég gyanús, hogy nyíl egyenes úton, ami ráadásul jól belátható, nem sikerült ezt megoldani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!