Történt már veletek olyan, hogy nektek sikerült elkerülni egy olyan balesetet, ahol nem te lettél volna a hibás ?
Július 8-án amikor Tenerifére utaztunk és mentünk a repülőtérre az M1-esen Budapest felé reggel 8:41 perckor a külső sávban mentem, amikor utolsó másodpercben a belső sávból kivágott elém egy autós. Én meg a mai napig nem értem hogyan, valahogyan ösztönösen fékeztem és ezzel egyidőben húzódtam le a leállósávra. Itt annyira másodperc töredéke alatt történt minden, mire felfogtam mi történt az autós már rég elmenekült, úgyhogy a rendszámát nem tudtam megjegyezni, a kamerám felvételén meg nem lehet kivenni. A felvételből egyértelműen kiderül hogy muszáj volt neki, mert a belső sávban megállt a sor, ő meg túl gyorsan jött és nem tudott volna megállni. Én meg nem hittem el, elkerültem egy olyan balesetet amit nem mindenki tudott volna. Mondjuk lehet hogy az is számított hogy a repülőmet nagyon nem szerettem volna lekésni :D Amúgy négy éve van jogsim és 25 ezer km-t vezettem eddig összesen.
25/L
Gyakran megtörténik.
Ahogy volt már olyan is, hogy azért úsztam meg egy balesetet, mert más jobban figyelt mint én.
Ilyen ez a popszakma.
Ha hosszabb útra megyek, többször is van ilyen helyzet.
Bp-n belül meg gyakorlatilag kilométerenként legalább egy ilyen.
Mindenkivel megesik.
Aki profi azzal ritkábban, mert ő már eleve ritkábban megy bele veszélyes helyzetbe, illetve felkészül arra hogy más hibázik.
Pl. esetedben egy igazi profi már másodpercekkel előbb látta volna, hogy torlódik a belső sáv, így nem kezdte volna nagy jobbról előzni a belső sávban haladókat.
Elhisszük bemondásra, ne fáradj a feltöltéssel.
Sok a barom az utakon, sok a figyelmetlen de szerencsére még több az, aki figyel.
5-ös: Nem előztem jobbról. A belső sáv pont nem arra van hogy folyamatosan abban haladjunk.
8-as: Köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!