Történt már veletek olyan, hogy nektek sikerült elkerülni egy olyan balesetet, ahol nem te lettél volna a hibás ?
Július 8-án amikor Tenerifére utaztunk és mentünk a repülőtérre az M1-esen Budapest felé reggel 8:41 perckor a külső sávban mentem, amikor utolsó másodpercben a belső sávból kivágott elém egy autós. Én meg a mai napig nem értem hogyan, valahogyan ösztönösen fékeztem és ezzel egyidőben húzódtam le a leállósávra. Itt annyira másodperc töredéke alatt történt minden, mire felfogtam mi történt az autós már rég elmenekült, úgyhogy a rendszámát nem tudtam megjegyezni, a kamerám felvételén meg nem lehet kivenni. A felvételből egyértelműen kiderül hogy muszáj volt neki, mert a belső sávban megállt a sor, ő meg túl gyorsan jött és nem tudott volna megállni. Én meg nem hittem el, elkerültem egy olyan balesetet amit nem mindenki tudott volna. Mondjuk lehet hogy az is számított hogy a repülőmet nagyon nem szerettem volna lekésni :D Amúgy négy éve van jogsim és 25 ezer km-t vezettem eddig összesen.
25/L
Igen.
2 sávos út, szembejövő nyomkodja a telefonját, közben jön át az én sávomba. Rendesen le kellett húzódnom kicsit. Videón is megvan.
#17 Wow, nekem csak olyan rokonom van, aki éjszaka nem használja, mert "úgysem látja senki", de ez egy egész új szint.
#16 Gyakori kérdések, ez van.
Pedig az index hasznos dolog lenne. Motorosként tudom, hogy egy nem elég korán kapcsolt index, vagy egy feledékenységből villogva hagyott index (ott kézzel kell kikapcsolni) konkrétan olyan szituációkat teremthet, ami az életembe kerülhet, ezt nagyon a fejembe verték oktatáson. De öröm úgy utazni autóúton-autópályán, hogy emellett gondolatolvasónak kell lenni, tudnék hajmeresztő sztorikat mesélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!