Új mercedesekről vélemény?
Nem volt még Mercedesem, nem is hiszem, hogy lesz, de mindig úgy tekintettem a márkára, hogy tényleg igazi minőséget nyújt. Néztem autóteszteket, C-osztály, EQE, EQS, az új E-osztály… és azt látom, hogy elég furcsa dolgok vannak az autókon. Pl: engem nem zavar a műszerfal, vagy a hatalmas kijelző, pl: EQS, E osztály akár 3 db. De a kamu kipufogó egy kicsit fura. És ott vannak még a csillagok mindenhol, hűtőrács, hátsó lámpa… vagy a műanyagok a beltérben, ami nem zavaró pl egy kia-ban, renault-ban… de azok az autók nem ennyibe kerülnek. Számomra elég fura volt, de hozzáteszem nem ültem még új merciben, nem tudom ez így van-e én azt írtam le amit láttam a tesztekben. Ti mit gondoltok erről? Ha esetleg van ilyen autótok, vagy ültetek már ilyenben írhattok saját tapasztalatot!
A válaszokat előre is köszi! :-)
De amúgy az összes ilyen prémium autó recsegős...
Mercedes a legjobban de az audik is recsegnek szépen.
kattints rá a linkelt videóra majd a feltöltőre és nézd meg a videóit.
Rengeteg autót "tesztel" így és biza az audi is recseg-ropog :D
Amik kifejezetten meglepőek azok a japánok nekem így videó alapján.
De itt egy videó egy 2022 Mercedes C osztályról:
Itt egy 2021 RS5:
(Egyébként ez is elég recsegős, de kevésbé, mint a merci, bár ez sem javít a helyzeten)
És itt egy BMW:
Hát, mit ne mondjak elég elkeserítő, hogy “prémium” autógyártók ilyet kiadnak a kezeik közül, ráadásul rengeteg pénzért…
Közben megtaláltam a 124-es videóját is, csak hogy Mercedes házon belül maradjunk:
https://www.youtube.com/watch?v=S1NcIVABsNM
30 év után sem recseg-ropog-nyikorog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!