Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Új mercedesekről vélemény?

Új mercedesekről vélemény?

Figyelt kérdés

Nem volt még Mercedesem, nem is hiszem, hogy lesz, de mindig úgy tekintettem a márkára, hogy tényleg igazi minőséget nyújt. Néztem autóteszteket, C-osztály, EQE, EQS, az új E-osztály… és azt látom, hogy elég furcsa dolgok vannak az autókon. Pl: engem nem zavar a műszerfal, vagy a hatalmas kijelző, pl: EQS, E osztály akár 3 db. De a kamu kipufogó egy kicsit fura. És ott vannak még a csillagok mindenhol, hűtőrács, hátsó lámpa… vagy a műanyagok a beltérben, ami nem zavaró pl egy kia-ban, renault-ban… de azok az autók nem ennyibe kerülnek. Számomra elég fura volt, de hozzáteszem nem ültem még új merciben, nem tudom ez így van-e én azt írtam le amit láttam a tesztekben. Ti mit gondoltok erről? Ha esetleg van ilyen autótok, vagy ültetek már ilyenben írhattok saját tapasztalatot!

A válaszokat előre is köszi! :-)

2023. dec. 9. 14:09
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
88%
#30: tudsz hozzászólni a hitetlenkedésen és az egyszavas beszólásokon kívül mást is, te idióta?
2023. dec. 11. 19:17
 32/38 anonim ***** válasza:
100%
2023. dec. 12. 11:26
 33/38 A kérdező kommentje:
#32 épp ez az amire gondolok, egyszerűen érthetetlen a számomra, hogy 20-25, …akár 40 milliós autókban recseg-ropog minden. Azért az ember ennyi pénzért elvárhatná, hogy ne ilyen legyen egy beltér egy ilyen drága autóban.
2023. dec. 12. 16:22
 34/38 anonim ***** válasza:
78%

De amúgy az összes ilyen prémium autó recsegős...

Mercedes a legjobban de az audik is recsegnek szépen.

2023. dec. 12. 16:55
 35/38 anonim ***** válasza:
100%
#34 Én pont hogy audinál nem tapasztaltam soha ilyet
2023. dec. 12. 17:19
 36/38 anonim ***** válasza:
71%

kattints rá a linkelt videóra majd a feltöltőre és nézd meg a videóit.

Rengeteg autót "tesztel" így és biza az audi is recseg-ropog :D

Amik kifejezetten meglepőek azok a japánok nekem így videó alapján.

2023. dec. 12. 18:19
 37/38 A kérdező kommentje:

De itt egy videó egy 2022 Mercedes C osztályról:

[link]

Itt egy 2021 RS5:

[link]

(Egyébként ez is elég recsegős, de kevésbé, mint a merci, bár ez sem javít a helyzeten)

És itt egy BMW:

[link]

Hát, mit ne mondjak elég elkeserítő, hogy “prémium” autógyártók ilyet kiadnak a kezeik közül, ráadásul rengeteg pénzért…

2023. dec. 12. 18:19
 38/38 anonim ***** válasza:
82%

Közben megtaláltam a 124-es videóját is, csak hogy Mercedes házon belül maradjunk:

https://www.youtube.com/watch?v=S1NcIVABsNM

30 év után sem recseg-ropog-nyikorog.

2023. dec. 12. 18:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!