Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért előzékenyebbek Magyarors...

Miért előzékenyebbek Magyarországon az emberek a BMW/AUDI/MERCEDES kocsikkal szemben?

Figyelt kérdés
Ha az ember valami Suzuki/Toyota, stb kocsival közlekedik akkor semmit nem érzékel a közlekedésben, de ha átül egy "prémium" autóba akkor egyből érzi, hogy előzékenyek sokan, kitérnek az útból, elsőbbséget adnak ha nem kellene akkor is, stb..
2023. jún. 29. 17:45
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:

Kúlturáltabban azért, nem a sarki csehóban vagy, Focusod van, ejha, Suzuki Swift 2.0

Ha Ford akkor már Mustang.

2023. júl. 3. 19:39
 32/39 anonim ***** válasza:
#31 Ne sarki csehóban vagyok, ellenben egy retardált óvodással vitatkozom... ;)
2023. júl. 3. 19:41
 33/39 A kérdező kommentje:

Óvodások BMW-vel járnak, az élet császárai meg Ford Focussal, logikus

2023. júl. 3. 19:46
 34/39 anonim ***** válasza:

Ez egy akkora bullshit, meg általánosítás, hogy csak na. Nem az autótól függ, hogy milyen a sofőrje. A sofőr választ autót.

Mercedesem van, nem vettem észre ilyet, hogy előzékenyek lennének. Ugyan annyira előzékenyek, mint bármi mással. Alapból egy kimondottan nyugodt sofőr vagyok.

Pályán ugyan úgy letol bármelyik márka, mint a BMW, Audi, Mercedes.

Pont ma munkába menet tolt szanaszét egy 20 éves Golf, vagy a tököm tudja mi volt az.

Szóval ez az egész egy baromság. Senki nem fog azért előbb beengedni, mert drágább autóval érkezel egy kereszteződésbe. Főleg egy nagyobb városokban. Senki észre se veszi, ha te egy E osztályos Mercivel vagy. Mész, azt egy perc múlva szembejön a következő. De még egy Porsche Panamera-t is telibeszar mindenki :D

2023. júl. 5. 19:11
 35/39 A kérdező kommentje:

Csak ha a visszapillantóba egy suzukit látsz vagy egy porschet akkor a suzukinál intesz, a porsche-nel meg igyekszel kitérni az útból mihamarabb.

2023. júl. 5. 19:16
 36/39 anonim ***** válasza:

#35 Továbbra is ott tartunk, hogy ez simán csak nem igaz. Lehet te ilyen csicska vagy, mások meg csak normálisan közlekednek.

Személy szerint hamarabb állok félre egy szar Suzuki elől, mert garantált, hogy én hamarabb fogok megállni egy hirtelen fékezés esetén, mint ő mögöttem.

2023. júl. 5. 19:38
 37/39 anonim ***** válasza:

Miért igyekeznék? :D Pont ugyan úgy térek ki egy Suzuki elől, mint egy Porsche elől. Ha letol, mindegyikre rányomom a padlót, azt had szenvedjenek.

Ez csak a te kisebbségi komplexusod, hogy rettegsz az 1 milliónál drágább autóktól, vagy én nem tudom...

Ne gondold, hogy itt az van mint oroszországban. Hogy minden Porsche-ból valami félkamu gengszter száll ki pisztollyal... Nem szarom össze magam, mert meglátok mögöttem egy Porsche-t. Jórészük 40-50 éves újgazdag vállalkozó, aki jókor volt jóhelyen és enyhén túlsúlyos + enyhén kopaszodik. Neadjisten ügyvéd, orvos, fogorvos, vagy valami ilyesmi. Hármat lép és elfárad. Ütni meg életébe nem ütött. Akkor mitől kéne rettegnem?

Itthon az ilyen autók tulajdonosainak nagyon kevés %-a az, aki tényleg veszélyesebb az átlagnál. A többi csak vett egy autót az anyagi helyzetéhez és teljesen ártalmatlan.

2023. júl. 5. 19:40
 38/39 A kérdező kommentje:
Nyilván itt nem az ilyen kisebbségi komplexusos suzukis,opeles,fordosokra gondolok mint ti akik abban élik ki magukat, hogy nem engedik el a pénzest, hanem átlag emberekere gondoltam
2023. júl. 5. 20:17
 39/39 anonim ***** válasza:
Igen nyilván mindenki Suzukis, Opeles, csak mert nem akkora csicska, mitn te vagy ;)
2023. júl. 5. 20:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!