Miért előzékenyebbek Magyarországon az emberek a BMW/AUDI/MERCEDES kocsikkal szemben?
"tisztelet vív ki ha belenézel a visszapillantóba"
Most nem azért mondom, de a mai világban ahol minden autó tök egyforma és félévente jön a fészlift 90%-ban azt sem tudom milyen típusú autó világít mögöttem. Amire azt hiszem, hogy BMW meg Mercedes, arról is legtöbbször kiderül, hogy valami sima alsó-középkategóriás tucatautó.
Vannak, akik belefáradtak, hogy a Mergás, a Bömös állandóan a s*ében hajtana, ezért inkább elengedi.
Tudod: a magyar alapból alárendelődő nép:).
Szerintem meg a legtöbb embernél így működik. Az, hogy nálad nem az inkább nálad kivételes.
Gondolom egy szűk folyóson se te húzódsz félre ha jön veled szembe egy 198 magas kigyúrt tetkós rosszarcú csávó, hanem beleállsz a dologba, hátha majd ő összehúzza magát? A neved árulkodó, vagy trollkodsz vagy irreleváns a véleményed.
Az élet minden területén vagy az erő vagy a pénz vívja ki ezt. Bár lehet akkor a tisztelet szón akadtál fenn. Vagy csak mint említettem te nem úgy látod a világot ahogy a többi ember.
És jöhetsz a hülyeségeiddel, de ez így van.
#27 Csak azt nem értem kedves kérdező mi az anyádnak teszel fel egy kérdést, ha eleve eldöntötted a választ és minden más válasz irreleváns? ;)
Jöhetsz a hülyeségeddel, ettől még te vagy a hülye.
Látod, nem sikerült a példámra se reagálnod, bár nyilván te ott se mutatnál tisztelet, sőt a pénz , a hatalom semminek nem mutatsz mert te olyan megmegmutatod a rendszernek suzukival járó gyáridroid vagy aki felett nincs hatalma senkinek , kivéve a panelproli műszakvezetőjének , de azért BMW-vel nem foglalkozunk se semmivel, suzukival meg biciklivel törjük az utat.. ne viccelj már velem..
#29 Gratulálok neked te féreg, hogy már sikerült engem Suzukis gyári droidnak degradálnod :D
Ezek szerint arra is basztál, hogy elolvasd a korábbi válaszokat és csak osztod a hülyeséget te mocskos féreg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!