Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért előzékenyebbek Magyarors...

Miért előzékenyebbek Magyarországon az emberek a BMW/AUDI/MERCEDES kocsikkal szemben?

Figyelt kérdés
Ha az ember valami Suzuki/Toyota, stb kocsival közlekedik akkor semmit nem érzékel a közlekedésben, de ha átül egy "prémium" autóba akkor egyből érzi, hogy előzékenyek sokan, kitérnek az útból, elsőbbséget adnak ha nem kellene akkor is, stb..
2023. jún. 29. 17:45
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:

"tisztelet vív ki ha belenézel a visszapillantóba"

Most nem azért mondom, de a mai világban ahol minden autó tök egyforma és félévente jön a fészlift 90%-ban azt sem tudom milyen típusú autó világít mögöttem. Amire azt hiszem, hogy BMW meg Mercedes, arról is legtöbbször kiderül, hogy valami sima alsó-középkategóriás tucatautó.

2023. júl. 1. 22:02
 22/39 anonim ***** válasza:
0%

Vannak, akik belefáradtak, hogy a Mergás, a Bömös állandóan a s*ében hajtana, ezért inkább elengedi.

Tudod: a magyar alapból alárendelődő nép:).

2023. júl. 1. 22:05
 23/39 anonim ***** válasza:
70%
#22 Nem, a magyar simán csak balkáni nép, aki alá-fölérendeltségi kérdést csinál egy normálisan kezelhető közlekedési szituációba és elkezd farkat méregetni totál feleslegesen.
2023. júl. 1. 22:36
 24/39 anonim ***** válasza:
Kérdező, nagy bajok vannak nálad ha szerinted egy autó “tiszteletet” tud kivívni.
2023. júl. 3. 01:14
 25/39 A kérdező kommentje:

Szerintem meg a legtöbb embernél így működik. Az, hogy nálad nem az inkább nálad kivételes.

2023. júl. 3. 16:30
 26/39 anonim ***** válasza:
#25 Szerintem meg a legtöbb embernél nem így működik. Az, hogy nálad igen az inkább nálad kivételes.
2023. júl. 3. 18:22
 27/39 A kérdező kommentje:

Gondolom egy szűk folyóson se te húzódsz félre ha jön veled szembe egy 198 magas kigyúrt tetkós rosszarcú csávó, hanem beleállsz a dologba, hátha majd ő összehúzza magát? A neved árulkodó, vagy trollkodsz vagy irreleváns a véleményed.

Az élet minden területén vagy az erő vagy a pénz vívja ki ezt. Bár lehet akkor a tisztelet szón akadtál fenn. Vagy csak mint említettem te nem úgy látod a világot ahogy a többi ember.

És jöhetsz a hülyeségeiddel, de ez így van.

2023. júl. 3. 18:48
 28/39 anonim ***** válasza:

#27 Csak azt nem értem kedves kérdező mi az anyádnak teszel fel egy kérdést, ha eleve eldöntötted a választ és minden más válasz irreleváns? ;)

Jöhetsz a hülyeségeddel, ettől még te vagy a hülye.

2023. júl. 3. 19:19
 29/39 A kérdező kommentje:

Látod, nem sikerült a példámra se reagálnod, bár nyilván te ott se mutatnál tisztelet, sőt a pénz , a hatalom semminek nem mutatsz mert te olyan megmegmutatod a rendszernek suzukival járó gyáridroid vagy aki felett nincs hatalma senkinek , kivéve a panelproli műszakvezetőjének , de azért BMW-vel nem foglalkozunk se semmivel, suzukival meg biciklivel törjük az utat.. ne viccelj már velem..

2023. júl. 3. 19:28
 30/39 anonim ***** válasza:

#29 Gratulálok neked te féreg, hogy már sikerült engem Suzukis gyári droidnak degradálnod :D

Ezek szerint arra is basztál, hogy elolvasd a korábbi válaszokat és csak osztod a hülyeséget te mocskos féreg.

2023. júl. 3. 19:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.