"Tanuló" jelzéssel előzékenyebbek a tapasztalt vezetők vagy épp ellenkezőleg kihasználják?
Sziasztok!
Érdekelne hogy megéri-e vennem T betűt az autóra. Ti hogy reagáltok ha ellőttetek egy friss jogsis megy? Őszintén! :)
Én anno nem vettem pont amiatt mert azt láttam mindenhol, hogy menekülnek az autósok a tanulóvezetők elől...
Szerintem max akkor vegyél ha gyakran lefulladsz, és akkor nem fognak rád dudálni.
előzékenyebb vagyok velük,mert senki se a jogosítvánnyal a kezébe született.ez is olyan mint a biciklizés,először csetlik-botlik az ember,zuhan olyanokat mint az ólajtó,utána mégis megtanulja normálisan és nem felejti el. :)minden képen rakd ki a kocsira,de leszarom tabletta legyen a kesztűtartóba :D mert lesznek köcsögök akik pofátlankodni akarnak veled.
volt már rá példa hogy a T jelzésű Punto szopätta meg a Golfot.túrta a seggét,megelőzni nem tudta 1 darabig mert a belsőbe ott volt a busz,mikor az lefordult utána mint az állat be a belsőbe szegény gyerek mellé bevágott és megfogta őket a lámpa.zöldnél úgy otthagyta a Puntos a másikat mint a szärt. :)(szerintem rajtafelejtette a jelzést)
Én kitettem, jellemzően jó tapasztalataim van vele:
Aki bunkó amúgy is az lenne, viszont előzékenyebbek, nagyobb távolságot hagynak. Besorolásnál jobban beengednek (igaz a 20 éves szaromat nem féltem ők meg a bömöst igen :P
Eco driving módon vezetek (kigurulás, motorfék) ilyenkor általában előzgetnek, de ez is jó mert inkább előttem legyen mint mögöttem... A T betű ilyen szempontból jobb is, mert hamarabb megelőznek így mindenkinek jobb...
Köszi a válaszokat, sokat segítettetek. :)
Az átlag kezdőhöz képest jobb vagyok, legalábbis mindenki ezt mondja. Nem fulladok le, nem félek a helyzetektől...
Olyan nagyon vészeseket nem szoktam bakizni, ma volt egy olyan példul hogy lámpánál nem láttam a vonalat ahol meg kell állni és egy 3-4 méterrel előtte áltam meg. De egyből észrevettem és előre gurultam. (kanyarodó sáv volt azért nem láttam) Ilyenkor azért kellemetlenül érzem magam, hogy mit gondolhat aki mögöttem volt :)
Barátaim megleptek egy T betűvel az új atómon :)
Határozottan van különbség T, és anélkül.
Elég sokszor beengednek, nem dudálnak, nem sürgetnek, mindig hagynak megfelelő követési távolságot.(ennek kifejezetten örülök, mert utálom azokat a barmokat akik 2 méterre villognak mögöttem 100as tempónál)
10 éve már vezetek, sok helyen van, hogy ismerem a lámpák ritmusát, és nem megyek feleslegesen, hogy meg keljen állni, hanem lassabban gurulok, mióta van T nem dudálnak rám.
Szerintem rakd ki, és hagyd fent:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!