"Tanuló" jelzéssel előzékenyebbek a tapasztalt vezetők vagy épp ellenkezőleg kihasználják?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Érdekelne hogy megéri-e vennem T betűt az autóra. Ti hogy reagáltok ha ellőttetek egy friss jogsis megy? Őszintén! :)
2012. jún. 1. 21:27
11/13 anonim válasza:
Ne tedd ki! Tanulj meg vezetni! Ha kiteszed és az emberek elnézősködnek csak hozzá szoksz és parázni fogsz ha majd egyszer évek múlva leveszed...
12/13 anonim válasza:
Amikor meglett a jogsim akkor én is sétáltam a papírboltba és elég drágán vettem egy T betűs matricát. Apám mondta hogy nem engedi meg hogy kívülről felragasszam a kocsira. Ezért a hátsó ablakra belülről ragasztottam fel. Egyik reggel amikor apu ment dolgozni akkor nem vette le a matricát. (22 éve van jogosítványa) Egy kedves embernek majdnem sikerült megszívatnia. De hát a rutin mindig jól jön, ugye? Mérgében behajította a matricát a csomagtartó legaljára. Azóta is ott van. Ennek már 3 éve :)
13/13 anonim válasza:
Szerintem vegyél a többivel meg ne foglalkoz lagalább te be vállalod,senki sem tanult az anya hasában!Persze hogy nem dudálnálak le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!