Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » "Tanuló" jelzéssel előzékenyeb...

"Tanuló" jelzéssel előzékenyebbek a tapasztalt vezetők vagy épp ellenkezőleg kihasználják?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Érdekelne hogy megéri-e vennem T betűt az autóra. Ti hogy reagáltok ha ellőttetek egy friss jogsis megy? Őszintén! :)

2012. jún. 1. 21:27
1 2
 11/13 anonim válasza:
Ne tedd ki! Tanulj meg vezetni! Ha kiteszed és az emberek elnézősködnek csak hozzá szoksz és parázni fogsz ha majd egyszer évek múlva leveszed...
2012. jún. 11. 16:43
 12/13 anonim válasza:
Amikor meglett a jogsim akkor én is sétáltam a papírboltba és elég drágán vettem egy T betűs matricát. Apám mondta hogy nem engedi meg hogy kívülről felragasszam a kocsira. Ezért a hátsó ablakra belülről ragasztottam fel. Egyik reggel amikor apu ment dolgozni akkor nem vette le a matricát. (22 éve van jogosítványa) Egy kedves embernek majdnem sikerült megszívatnia. De hát a rutin mindig jól jön, ugye? Mérgében behajította a matricát a csomagtartó legaljára. Azóta is ott van. Ennek már 3 éve :)
2012. jún. 14. 14:51
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem vegyél a többivel meg ne foglalkoz lagalább te be vállalod,senki sem tanult az anya hasában!Persze hogy nem dudálnálak le.
2013. máj. 5. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!