A zenehallgatás segít a vezetésben, vagy épp ellenkezőleg?
Elvonja a koncentrációt a vezetésről, figyelésről, vagy épp ellenkezőleg?
Hallgassak zenét vezetés közben, vagy ne?
Az biztos, hogy elvonja, hosszú úton viszont éberen tart..
Persze, ha döngeted, hátul a heavyt 1-2 mélynyomóval, akkor agresszívvá tesz..
Általában nem szeretem hangosan hallgatni a zenét a kocsimba,pont olyan kellemesen mert úgy jó a vezetés,hallasz mindent(Közlekedés zaját,kocsidat,rádiót:))
Aztán van olyan is mikor megy valami nagyon kedvenc számom a rádióba akkor akár maxra is felveszem,akkor nem zavar,váltani azt tudom,hogy és mikor kell ,általában a kereszteződésekben lemutezom a hangot ,hogy ha jön valami mentő,rendőr,tűzoltó,vérszállító,bkv-s kocsi akkor meghalljam és ne legyen baleset,majd mikor elhaladtam a kereszteződésbe visszaveszem.
Egyáltalán nem vonja el a figyelmet, a telefonálással ellentétben.
Sőt, nem bambulok el. Ráadásul a kocsi az egyetlen hely, ahol énekelni merek, mert ott nem hallja senki mekkora megasztár vagyok.
35F
:-)
Az mennyire vicces! Amikor ebben a melegben lehúzott ablak mellett visítom a kedvenc számaimat. Aztán egyszercsak azt veszem észre, hogy túl sokan néznek!
Egyébként "megszokott" helyzetekben szeretem ha szól a zene, persze nem túl hangosan, hogy azért még halljam a többi zajt. De ha dugóba kerülök, vagy utcát keresek, jobban kell figyelni az átlagosnál, akkor zavar, és lekapcsolom én is...
Ha sietnem kell csak bedobok egy régebbi Offspring lemezt.. Minél tempósabb a zene, annál jobban szoktam tolni szerencsétlen kocsinak.
A figyelmemet nem nagyon vonja el, viszont nem hallom a kocsi síró hangját amikor azt mvisítja, hogy "ne padlózz már te bö.szme!" :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!