Lenéznek az emberek, mert öreg az autóm? Vagy pont ellenkezőleg?
Úgy érzem az emberek között két véglet van:
1. Aki irigyel, mert 20 évesen kocsival járok.
2. Aki lenéz, mert csak egy 20 éves Marutim van.
Egyiket sem értem.
20/L
nem a 20 év, hanem a maruti. egy 1200-es lada vagy 1.3-as wartburg sem kerül többe és az már valamivel jobb. a lada ma is elég népszerű autó. olcsó és az egyik legegyszerűbb autó.
ha neked nem tetszik a marutid akkor nézz meg egy másik autót, ha tetszik akkor meg ne érdekeljen más véleménye.
Nem ciki, csajként tökéletesen megfelel.
Mondjuk srácként 18-20 évesen én kínosan éreztem volna benne magamat, mert nem elég "férfias", mint egy 1200-as Lada. Viszont cserébe megbízhatóbb jelentősen és könnyebben kezelhető.
ma 21:07 vagyok. Ezzel nem azt akartam mondani hogy ciki. Nekem egy F astrám van most lesz 13 éves és engem egyáltalán nem érdekel hogy lenéznek-e vagy netán irigykednek. Az ilyenekkel nem foglalkozom. Te is sz@rd le őket. Neked ez van de legalább VAN. Általában azok néznek le akinek sok milliós autói vannak vagy egyáltalán nincs neki autója.
19/F
A megoldás nagyon egyszerű: ne érdekeljen mások véleménye. Már csak azért se, mert aki lenéz emiatt, az egy büdös köcsög.
Én 22 éves vagyok, az autóm 27, és totál szerelmes vagyok belé, soha nem cserélném el egy újabbra, pedig megtehetném. Szóval csak ez számít. A te autód, a lényeg, hogy neked tetsszen és szeresd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!