Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lenéznek az emberek, mert...

Lenéznek az emberek, mert öreg az autóm? Vagy pont ellenkezőleg?

Figyelt kérdés

Úgy érzem az emberek között két véglet van:

1. Aki irigyel, mert 20 évesen kocsival járok.

2. Aki lenéz, mert csak egy 20 éves Marutim van.

Egyiket sem értem.

20/L

2012. máj. 23. 21:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
én inkább úgy mondanám, hogy észre sem vesznek.
2012. máj. 23. 23:05
 12/15 anonim ***** válasza:
Na meg te ritkában tankolod mert 3 hengeres, és sokkal könnyebb azokénál akik felvágnak vagy épp nagyobb autójuk van :) ezáltal 100-on beéri mondjuk 4,5-5 literrel most pontosan nem tudom mennyit eszik. Szóval csak nyald a szád hogy neked erre nem kell figyelned :P :)
2012. máj. 23. 23:38
 13/15 anonim ***** válasza:

Tökaranyos autó a Maruti,nefoglalkozz a sok kis bliccelő véleményével!:-)

Egyébként a Marutiké,és a hasonlóan kisfogyasztású autóké a jövő!

2012. máj. 24. 08:29
 14/15 anonim ***** válasza:

Szerintem egy autó kora soha nem ciki, inkább az állapota. Én azt nézem le, aki leszarja az autóját, és hagyja tönkremenni, szétrohadni. Persze van, akinek nagyon megterhelő egy autó fenntartása, de sokan csak leszarják, vagy teljesen hülyék hozzá.

Nekem személy szerint az új autók többsége nem tetszik. Vannak klasszikusok, amikre csorog a nyálam, az öreg BMW-k, megkímélt zsigulik, trabantok, wartburgok... Ezek szerinzem kincset érnek, ha karban vannak tartva. A Maruti persze nem egy kuriózum, vagy szépség, de egy szép darab lehet jópofa.

2012. máj. 24. 21:05
 15/15 anonim ***** válasza:
Miért foglalkozol mások véleményével!!!Én kamion sofőr vagyok,18 ország kalandora és ha hiszed ha nem,én bicajjal járok.Ciki?Nekem nem,mások véleménye meg nem érdekel.Na és ha 20 éves az autod akkor mi van?!Működik?Eljutsz Á-bol B-be?Na látod,ez itt a lényeg.A tovolságot le kell küzdeni.
2012. máj. 25. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!