Néztem egy Opel Corsa E 1.4 90 lóerő szívó benzin autót,mik a tapasztalatok ezzel a modellel?
8/
Néztem toyotát is de pl a yaris túl van árazva.Nissant is néztem pl micrát de az meg hátul kicsi,meg nem bízok a turbós benzinesben plusz az tényleg hangos nagyobb sebességnél.
Ne idiotázzál! Te ekrdeztel te kértel segítséget! Bocs h őszinte voltam és leírtam a véleményem. Igazából minőség télen anyagok, kényelmetlen ülés olcsó egyszerű gombok tipikus szürke meg fekete belső… borzasztó vezethetősége instabil futómű ezek nem jöttek be az opelen.
Nissan Micra? Most komolyan? Miért égetés magad ilyen földből kinőtt pattanasokkal?
A japánok karjában sem jók nem h autógyártásban! Haver van pénzed. Egy jó Mercit, Lexust v infinityt vegyél ( tudom utóbbi kettő japán de azok jól sikerultek)
12/
Hagyjál már azokkal a drága lomokkal én az átlag autókat szeretem.
Egyébként meg milyen nyelven írsz mert néha alig értem.
8
Az opeloknak nagyon lent van az áruk, ha jól tudom, ebből van a legtöbb nálunk az utakon. Mármint opelból
Pedig nem olyan bonyolult kérdező, ami nem jó, azt szidják.
Igaz, én csak g astrában gondolkodtam, 3 féle motorral vettem, de nem elég, hogy a motorjaik szarok voltak, maga az egész autó egy betegágy mind.
Gyakorlatilag ami mozgatható, az széttörik, de még az is, ami nem.
Ha eddig rönóztál, maradj ennél, opelnál milliószor jobb.
15/
Istenem előítélet,a renault nagyon is jó autó mikor fogynak már el az ilyen idióták mint te akik előítéletesek.
18/
Az a baj adott egy összeg keret meg kilométer elvárás de pl a használtautón a szűrések közt nincs turbós csak sima 1.4-es gondolom azok drágábbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!