Hányszor mentek hátulról belétek STOP táblánál?
Idén (26 nap alatt) ma jöttek belém másodszor. Van menetrögzítő elől-hátul, mindig megállok a STOP vonalnál, szabályosan. A vonóhorog felfogta megint, nem történt károm, csak több óra míg lezajlik a helyszínelés.
A kiérkező rendőr annyit mondott, hogy érdemes lenne ezt a kereszteződést elkerülni. Szerintem meg be kellene tartani a szabályokat, és nem a másik f.nekébe bújni.
Ordítva szállt ki a másik sofőr, elkezdte csapkodni a szélvédőmet tenyérrel, de mifelénk ez mindennapos (Brooklin 2).
Még soha, és máshol sem.
Szerencsére eddig csak úgy jöttek belém (oldalról), hogy én nem ültem az autóban, parkolóban.
Stop táblánál még pont nem.
Ami volt:
Piros lámpa, jobbkezes, busz kiengedéskor.
És azt is elhiszed, hogy a rendőr csak annyit mondott, hogy menjen más felé?
Végtelenül naív, úgy hívják az ilyet.
Kinézem belőlük.
Bennevan még a rendőri megoldókészletükben a "minek ment oda?" mondat is!
Mivel a szabálytalankodó mindkét esetben roma származású volt, így csak az utcát írom, Diószegi S.
Órákig tartott igen, mert közben meg akartak "lincselni". Van róla felvétel, de ez mifelénk mindennapos. Aki ott lakik az tudja, aki normális helyen lakik az el sem tudja képzelni. És nem érdekelnek a hitetlenkedők, egy éjszaka sétálj el az utcában, és nem lesz kétséged többé!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!