A fizetése hányszorosáért vegyen az ember autót?
ezt így nem lehet meghatározni,attól is függ mellette kinek mennyi törleszteni,fizetni valója van.
inkább azt érdemes venni hogy hosszú távon havi szinten mennyit tud félre tenni a fizuból.
Én pl. eddig mindig úgy voltam, hogy inkább egyben vettem (használt) autót 4-6 havi fizetésemnek megfelelő összegért. Fenn tartani, tankolni mindig tudtam... csak persze, sose volt 16 évnél fiatalabb autóm. Használni akartam és nem díszelegni vele.
Ez én vagyok, követni nem kell.
Én kb 15-16szorosából veszem majd.
Továbbá az átalakításokra,festés,felni,motortuning,autóspecifikus kipufrendszer,morcosabb lökösök stb kb fizu 6x osa lessz.
Ez így barmi soknak tűnik de mivel nincs senkim,muterékkal lakom így nem sok költségem van,tehát fizu 70%át félre tudom tenni.
Ezért is írtam korábban hogy attól függ kinek mennyi marad hó végéig a fizetéséből,lehet hogy aki 2x annyit keres mint én kevesebbet tud férre tenni mert hitelei vannak amit fizet vagy nagy lábon él aztám elmegy kajára,rezsire,ruhákra,elszórakozza hétvégén stb stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!