Hányszor mentek hátulról belétek STOP táblánál?
Figyelt kérdés
Idén (26 nap alatt) ma jöttek belém másodszor. Van menetrögzítő elől-hátul, mindig megállok a STOP vonalnál, szabályosan. A vonóhorog felfogta megint, nem történt károm, csak több óra míg lezajlik a helyszínelés.
A kiérkező rendőr annyit mondott, hogy érdemes lenne ezt a kereszteződést elkerülni. Szerintem meg be kellene tartani a szabályokat, és nem a másik f.nekébe bújni.
Ordítva szállt ki a másik sofőr, elkezdte csapkodni a szélvédőmet tenyérrel, de mifelénk ez mindennapos (Brooklin 2).
2023. jan. 26. 10:10
1/33 anonim válasza:
0, nem szoktam megállni a feleslegesen kihelyezett stop tábláknál.
Részben pont emiatt.
2/33 anonim válasza:
Hát ha valaki nem ismeri a követési távolságot...
3/33 anonim válasza:
1996 óta vezetek, stop táblánál még soha. :)
4/33 anonim válasza:
Nekem nem hátulról hanem oldalról. Haladtam a védett útvonalon az meg levegőnek nézett engem és a neki kihelyezett STOP táblát is.
5/33 anonim válasza:
Csak kèt ève vezzetek, balesetem mèg nem volt...
6/33 anonim válasza:
Tedd fel a google térkép utcaképét, hogy lássuk, milyen hely ez.
7/33 anonim válasza:
Mièrt tart több óráig a helyszinelès? Ha nincs sèrülès nem kell rendőrt hívni...
9/33 anonim válasza:
A rendőr semmilyen büntetést sem szabott ki a szabálytalan sofőrre? Tudom, hogy mindenki rendőrnek születik, de van, aki tovább tanul, de még tőlük is elég hülye szöveg ez, hogy el kell kerülni a kereszteződést.
10/33 anonim válasza:
Stop táblához közeledve ha van valaki a seggembe akkor már jó előre elkezdek lassítani...
De alapból is ha valaki rám tapad akkor elveszem a gázt és szépen visszalassítok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!