A főnököm utasítására rendszeresen többszörös túlsúllyal kell közlekednem.Hányszoros az a túllépés amiért esetleg a jogsimat is elvehetik? A büntit ugyan kifizeti (ha megfognának) de a jogsimért már nem tud mit tenni.
nemá..méghogy 6,5 mázsa hasznos terhelhetésű autóra hatszor-hétszer annyit raksz..ugye ez vicc..ilyent csináltam én is, de a 850 kilósra csak másfél tonnát mertem rakni, mert teljesen leült, és nehezen volt irányítható, fékezhető..
A hat és fél mázsára engedélyezett kisteher 50 mázsával ütközésig leül, talán el sem indul, de ha mégis, akkor a fékei szart sem érnek..
A hat és fél mázsást jó ha 15-el megrakod, de már az is messziről látható, hogy bizony túlterhelt.
Elmentem betegállományba, egy szerelőt ültettek a kocsimra..elment áruért, ahol a rakodó elárulta, hogy én dupla annyit rakok, mint ami a forgalmiban van..így kevesebbszer kell fordulni..na megrakták, aztán kétszáz méter után egy előtte álló taxiba belecsúszott, az meg nekiütközött egy villamosnak..
Nem tudta, hogy több, mint dupla teherrel előbb kell fékezni.
" autóval ( 650 kg hasznos teher) 40-50 q szállítanom. "
Ez kizárt hogy így legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!