Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért van itthon ilyen autós...

Miért van itthon ilyen autós hierarchia? Mire jó ez?

Figyelt kérdés
Karácsonyi bevásárlás miatt felajánlotta a férjem testvére, hogy odaadja az autóját nekem. Vadiúj Mercedes SUV autó, a testvér tisztességes fogorvos. Nekünk nincs pénzünk ilyen szinten. A parkolóba amikor visszamentem, szét volt húzva a kocsi oldala, a bűnös is ott volt. Nem tagadta a tettét, balesetnek mondta, kitöltöttük a papírokat. Utólag tudtam meg ott lévö emberektől, hogy miután nekiment az autónak, még ott röhögött, hogy most jól elintézte a gazdagék autóját és nekik úgyis mindegy, be is tolhatta volna az árokba hamár …. Hogy lehet ilyen egy ember? Ég a pofám az egész miatt, így kellett visszavinni a kölcsönautót Karácsonyra! Nem értem miért ez az ellenszenv. Amikor mentem az autóval akkor is volt olyan régebbi autó (olyan mint a mienk, milyen vicces) aki direkt beelőzött elém mindenáron és utána meg lelassított szépen lassan annyira amennyivel menni kellene. A saját autónkkal ilyen nem csinálnak. Miért jó ez? Miért alakult ez ki? Tehetek én arról vagy az orvos tulaj, hogy sok bünöző jár ilyennel? Nem értem!
2022. dec. 21. 13:34
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
76%

Amúgy ez a hierarchia nem magyar találmány. Ha egy spanyol focista bekerül az első osztályba és 1 havi fizetéséből vesz egy Ferrarit, akkor ő ott is az autós hierarchia csúcsán lesz majd. A Monacoban lévő szuperkocsikat se magyar turisták videózzák nap mint nap, ahogy ott feszítenek benne a tulajok, már ha az övéké.

Amúgy Magyarországon az emberek 99% nál is kevesebb embernek futja több tízmilliós csili vili kocsira, tehát a frusztráltságot lehet érteni.

A legrosszabb az, hogyha valaki direkt húzza meg a másik kocsiját, hogy de jó, a gazdag most jól megszívta, én jól megszivattam őt! Ez a legrosszabb ebben a helyzetben, ha direktbe meghúzza.

2022. dec. 22. 17:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!