Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért van itthon ilyen autós...

Miért van itthon ilyen autós hierarchia? Mire jó ez?

Figyelt kérdés
Karácsonyi bevásárlás miatt felajánlotta a férjem testvére, hogy odaadja az autóját nekem. Vadiúj Mercedes SUV autó, a testvér tisztességes fogorvos. Nekünk nincs pénzünk ilyen szinten. A parkolóba amikor visszamentem, szét volt húzva a kocsi oldala, a bűnös is ott volt. Nem tagadta a tettét, balesetnek mondta, kitöltöttük a papírokat. Utólag tudtam meg ott lévö emberektől, hogy miután nekiment az autónak, még ott röhögött, hogy most jól elintézte a gazdagék autóját és nekik úgyis mindegy, be is tolhatta volna az árokba hamár …. Hogy lehet ilyen egy ember? Ég a pofám az egész miatt, így kellett visszavinni a kölcsönautót Karácsonyra! Nem értem miért ez az ellenszenv. Amikor mentem az autóval akkor is volt olyan régebbi autó (olyan mint a mienk, milyen vicces) aki direkt beelőzött elém mindenáron és utána meg lelassított szépen lassan annyira amennyivel menni kellene. A saját autónkkal ilyen nem csinálnak. Miért jó ez? Miért alakult ez ki? Tehetek én arról vagy az orvos tulaj, hogy sok bünöző jár ilyennel? Nem értem!
2022. dec. 21. 13:34
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
89%
Ott ütöttem volna agyon a vigyorgó köcsögjet az biztos. Hogyan lehet ilyent tényleg tenni? A sárga irigység helyett a saját dolgaival foglalkozna!
2022. dec. 21. 13:48
 2/21 anonim ***** válasza:
72%

Sok - kevésbé intelligens - ember csak így tudja a mindennapi frusztrációját levezetni.

Ez az, amivel Európában nem nagyon találkozni, vagy inkább úgy helytálló, hogy sokkal kisebb mértékben. És ez az, amit ti, ott Magyarisztánban sosem fogtok megérteni. Hogy nem attól Európa Európa, hogy magasabb a fizetés, hanem az abból következő rengeteg apróság...

2022. dec. 21. 13:56
 3/21 anonim ***** válasza:
89%
Nekem 2 hetes volt az audim amikor szánt szándékkal rávágták úgy az ajtót hogy behorpadt. Úgy álltam meg ahogy neki nem tetszett, hozzáteszem teljesen jól álltam be a parkolóba, csak a 150 kilós fogatlan szarzsák nem fért ki még úgy se.
2022. dec. 21. 14:01
 4/21 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Most itt vagyok a 2 éves gyerekkel, itt bőgök ahelyett, hogy készülnénk az ünnepekre. Senki sem haragszik rám, a férjem testvére se, még engem vigasztalt. Csak én haragszok magamra. Az a kocsi annyiba került mint a mi lakásunk majdnem, nem is akartam elfogadni a kölcsönt először, csak a gyerek miatt, hogy ne kelljen kétszer bevásárolni menni a tömegbe, mert nekünk a Chevrolet Aveoban (2006) alig van csomagtartó.
2022. dec. 21. 14:10
 5/21 anonim ***** válasza:
11%
Ebben érdekelne egy kép róla, addig nem hiszem el...
2022. dec. 21. 14:13
 6/21 anonim ***** válasza:
77%
Sajnos ilyen a magyar társadalom, hogy ha nincs tehenem hát dögöljön meg a szomszédé. Ezért sem jut egyről a kettőre ez az ország.
2022. dec. 21. 14:23
 7/21 anonim ***** válasza:
45%
Lehet hogy kínjában röhögött mint a szellemi rokkantak szoktak. Azért egy év múlva felhívnám, hogy vajon az új biztosításon is röhög-e vagy a gatyája is ráment-e, mert hogy nem 200ezerért fogja ezt megcsinálni a márkaszerviz (márpedig a tulaj gondolom oda fogja vinni) az hétszentség.
2022. dec. 21. 14:28
 8/21 anonim ***** válasza:
18%
#7, gondolom, nem olvastad végig a kérdést. Mint a szellemi rokkantak.
2022. dec. 21. 14:41
 9/21 anonim ***** válasza:
4%
cool story bro
2022. dec. 21. 15:02
 10/21 anonim ***** válasza:
54%
#8 Én végig olvastam. Röhögött a gyerek, de betétlapot cseréltek így megy a biztosítóhoz az ügy.
2022. dec. 21. 15:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!